- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
Kijott a penteki goz en azt erzem.Koundet tedd be rb-be.
Nem olyan jo mint belul,de jobb mint egy bellerin es siman atlagfelett van.
Nalam ha megerkezik pirlo. Ilyen psck luckal talan a 2025 kijovetele elott,akkor megy vissza. De amugy varane es blanc van belul,de ot aem akartam elpazarolni. -
Dzsoki92
senior tag
Az hagyján, hogy javították de ezzel az új patch-el az SB nálam kegyetlen lett. Teganp gyors lenyomtam ezt a Themed Team Pursuit 3 mat. WC fokozaton szoktam tolni és csak a felső két meccset. Na patch előtt ezek sima libák 10-12 gól per meccs. Tegnap patch után tizikkel tudtam nyerni 3 ból 2 meccset
Olyan volt mintha Ultimate fokozaton játszanék a gép ellen kb.
-
EA's hit
őstag
Nem ment, elengedtem, de hiába próbáltam azóta 442-t és 4231-et is, egyik sem jobb igazán. Pedig a taktikát sem magamtól raktam hozzá össze hanem Boras, NelGuides videói alapján. De pl. pont ma délelőtt egy magyar gyerek tükörsimán megvert (20 perc után léptem is ki 2-0-nál), kíváncsiságból ránéztem a kezdőjére, 41212-t használt, és középen használta a szélsőit, ahogy régebben én is. Tehát neki simán működött, valószínűleg nem azon múlik.
-
-
david368
aktív tag
Ugyanolyan mérvadó vagyok, mint Te vagy bárki más , aki fifázik
Ezek alapján, ha valaki kinyitja R9-t decemberben, de addig semmi nagyot nem nyit, akkor utána már nem lesz mérvadó a szemedben?
Aki Messit nyitott első nap itt a fórumon , az sem mérvadó?
Vagy aki ma nyitott IF Sont (500k) 2 rare gold players packból az sem mérvadó? Mi alapján osztályozod itt az embereket? Jó nyitások száma vagy esetleg értékhatár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest