- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Megint fény derült számomra egy buta hibára.:
Néztem egy csatornán egy filmet, majd úgy döntöttem, hogy ezt meg tudom tenni máskor is. Rányomtam a felvételre és ki akartam kapcsolni a júert. Fel is dobta, hogy "Leállítsa a felvételt? Igen - Nem"
A jó ég áldjon meg! Le ne állítsd! Jó, de akkor marad a júer. A kérdés: Ugyan mi a lószerszámért kell(ene) mennie a júernek ahhoz, hogy felvegyen egy műsort!?!??!?!?
Közben persze rájöttem, hogy azért nem tette meg, mert ugyan ki fogja a leállítani a felvételt, ha nem fut a program. Egy magamfajta zseni simán hagyná, hogy éveken keresztül rögzítse az adott csatornát...
De lehetne ezt okosabban is. Mondjuk, hogy feldobja a lehetőséget, hogy az adott műsort felvegye, mintha a műsorújságból indítottam volna! Mint ahogy végül lett is.
"Óhajtja az éppen rögzítés alatt álló műsort az EPG szerint leállítani? Hogyne - Dehóóóógy"
Csak, hogy ne csak a hiba bejelntésekre használjuk a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest