- A Motorolának is a Bose hangol
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Megint fény derült számomra egy buta hibára.:
Néztem egy csatornán egy filmet, majd úgy döntöttem, hogy ezt meg tudom tenni máskor is. Rányomtam a felvételre és ki akartam kapcsolni a júert. Fel is dobta, hogy "Leállítsa a felvételt? Igen - Nem"
A jó ég áldjon meg! Le ne állítsd! Jó, de akkor marad a júer. A kérdés: Ugyan mi a lószerszámért kell(ene) mennie a júernek ahhoz, hogy felvegyen egy műsort!?!??!?!?
Közben persze rájöttem, hogy azért nem tette meg, mert ugyan ki fogja a leállítani a felvételt, ha nem fut a program. Egy magamfajta zseni simán hagyná, hogy éveken keresztül rögzítse az adott csatornát...
De lehetne ezt okosabban is. Mondjuk, hogy feldobja a lehetőséget, hogy az adott műsort felvegye, mintha a műsorújságból indítottam volna! Mint ahogy végül lett is.
"Óhajtja az éppen rögzítés alatt álló műsort az EPG szerint leállítani? Hogyne - Dehóóóógy"
Csak, hogy ne csak a hiba bejelntésekre használjuk a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest