Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
válasz
garga pista #19663 üzenetére
"Elsőből lesz az utolsó" nem egy rossz mondás, én már az elején erre gondoltam. Fel is hívtam egy antenna szerelőt, hogy nincs-e jel csillapítója, kérdi minek, elmeséltem a sztorit, és ő erre leoltott, hogy a Digi TV-nek amúgy is gyenge a jele, meg, hogy neki még erre nem volt szüksége. Jól van keresgéltem más felé, de akkor ezek szerint hiába, mert neked is az a véleményed, hogy túl erős a jel, amit észre is lehet venni azon, hogy amik jól bejönnek azok nagyon erősek bármelyik fejnél amit eddig felraktam. akkor egy jelcsillapítóval működne a dolog, vagy felesleges, mert csak azt érném el amit a jelenlegi Triax-al, ergó csak pénzkidobás lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest