Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
35km-re lakom Kabhegytől elvileg rálátással. Padlástérben sima HAMA FM/UHF/VHF erősítős szobaantennával 3/4-re tekert erősítéssel jó a vétel (80-90% körül és felette).
Ez az antenna nem DVB-T-re lett tervezve, de ha hasonló paraméterekkel rendelkező helyen laksz, vagy közelebb, akkor szvsz bármelyik erősítős szobaantenna megfelelhet.
Ha nagyon közel laksz, akkor lehet erősítő nélküli is venné. -
GBogyó
tag
Simán lehet, hogy nem jön be semmi, ha nincs jó antennád.
Ahhoz, hogy a legjobbat ki tudd hozni az antennádból, jó helyre, pozícióra kell tenned. Töltsd le a TSReader programot (vélhetőleg a BDA kompatibilis driver jó lesz benne), és állítsd be a nálad elvileg fogható frekvenciára, majd addig állítgasd az antennát, míg jó nem lesz a vétel.
Azt, hogy mi jön be nálad jól, a dvbtmap.eu vagy a mindigtv.hu oldalakról tudod megnézni.Melyik adótól milyen távolságra vagy? Milyen a rálátásod az adóra? A gyári keksz vagy botantennák jellemzően csak igen közel elegendőek.
-
premete
veterán
Honnan tudná az eladó, hogy mit árul? Itthon 10 terméknél sem biztos, kint ezekben a shopokban pedig nem ritka a 30.000 termék.
Először nekem is írta, hogy nem fog működni, de megírtam neki, hogy küldje, ne foglalkozzon a többivel (épp ma kaptam újabb 3 darabot ugyanonnan).
Ráadásul érzékenyebb ez a 2.000.- Ft-os cucc, mint a 15.000.- Ft-os pctv 330e-m, vagy az alcor rte chipes volt. -
premete
veterán
Akkor vegyél itthon egy ugyanilyet, 8000.- Ft-ért, arra rá lesz írva az mpeg4.

Nagy része ugyanettől a gyártótól van, havi 500.000 darabot tudnak gyártani.
Tegnap belinkeltem a gyártó adatait, abból idézek:Product Description
USB Interface
Support MPEG2, MPEG-4
Support Remote Control
Support HDTV (up to 1080P)
European exclusive DVB-T
Chipsets: AF9015+TDA18218 -
premete
veterán
Vista home basic-re legfeljebb a [mediaportalt] tudod feltenni, azzal is megy, vagy van a dvbviewer, a dvbdream, vlc, és sok más, megy mindennel.
-
premete
veterán
Akartam tesztelni többet, de csak 3 félét sikerült egyszerre, ugyanazon a 3 helyen, a kínait 2 ezerért, az alcor Hs-t 6900-ért és az alcor duo-t 9900-ért:
Vételi érzékenységben a kínai és az alcor duo egyformán jól teljesített, a windows 7 ugyanazt a drivert szedte le hozzá automatikusan, a chipsetek is megegyeznek, AF9015 mindkettő, az alcor HS esetén a chipset is más, és adókat is kevesebbet talált.
Zhagyma tanácsait követve, egy fém Ballantine's díszdoboz oldalára cuppantva a mágnestalpat, beltéren, a velencei- hegységben, így a pesti adókon kívül a kékesieket is fogta tökéletesen mindkettő.
Kb. 30 éve csináltam UHF antennát legutóbb, de a kis mágnestalpas ugyanúgy hozza az adókat, mint a kislepke a tetőről, laptop mellé meg hülyén nézne kis egy 39 elemes Yagi egy külön táskában.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -50% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann