- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surmoka
csendes tag
Kößi a segítséget, szerintem rendelek egy ~70 ojrós deszkát akkor.
A progi (linuxos mpréteg) természetesen tudja dekódolni a mindent, és a vdpau is működik nálam (olyan, mind windózon a dxva), szóval nem kell hw dekóder, pont jó. -
-
Surmoka
csendes tag
Tiszteletem.
Bocsánat, ha amatőrnek tűnik a kérdés, de pontos választ sehol sem találok napok óta.
Egy DVB-C kártyát szeretnék venni, amivel a digitális tévéadást a gépbe belealkalmaznám, de nem akarom, hogy a kályha bármilyen dekódolást végezzen. Nekem csak az kell, hogy a tömörített streamet, ami lehet MPEG4 meg MPEG2 is, továbbadja a gépnek. Ennélfogva azt gondolom, hogy nem kell nekem olyan kályha, ami tudja az MPEG4-et dekódolni (a világért se!), sőt, akár MPEG2-t se tudjon dekódolni, csak a bitfolyamot adja szépen tovább.
Ehhez milyen tulajdonságú kártya kell? Akárhogyan nézem, folyamatosan keveri mindenki a dekódolási képességet meg a jelfogási képességet. Van különbség az MPEG2 meg az MPEG4 között abból a szempontból, hogy hogyan lehet őket a DVB-C adásból kigyűjteni? Nem csak a dekódoláskor számít a különbség?
(Lehet egyáltalán ebben az országban bármilyen DVB-C kártyát kapni?)
kößi
s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged