Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
gyurkikrisz #16960 üzenetére
A Telekom szerint ahol én lakom, ott nem kéne legyen 4G. Ehhez képest full sávszéllel tudom használni. Ezt csak azért írom, hogy lásd, mennyire "megbízható", amit a szolgáltatók a számításaik alapján közölnek a weboldalon. MyGica T230 20 dollár körül van Aliexpressen/eBay-en.
-
Watt25
veterán
válasz
gyurkikrisz #16960 üzenetére
DVB-T tunerrel milyen adókat tudok fogni ingyenesen?
Nem igazán értem, hogyha rátaláltál a MindigTV honlapjára, akkor ez miért kérdés...
lefedettségi térkép, az mennyire pontos?
Nem mérik végig az ország egész területét, nagy része számításokon alapul és inkább csak a domborzat van figyelembe véve, az hogy egy ház betakar neked, az nem... De kiindulási alapnak nem rossz. De azt semmiképpen sem mondja meg, hogy egy társasház 1. vagy 10. emeletén milyen a szobaantennás vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged