Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Valóban, elírtam.
Azthiszem ha a DVBserver engedélyezve van benne, akkor lokális hálózaton bármelyik DVBViewer tud hozzá kapcsolódni csak fel kell venni a megfelelő "Unicast Device"-ot (lásd leírás).
Lokális hálózaton úgyszintén működik a DLNA (upnp), ha bekapcsolod. Ezt látja a TV-m, és a médialejátszóm is, kiválaszthatsz benne korábbi felvételt, vagy épp futó csarornát, stb-t.
WEB-en a melóhelyről is látom. Ehhez kellett a routerben 1 portforward a webserver-ben megadott porthoz, és 1 a streamserver portjára. Így távoli gépről is meg lehet nyitni a web oldalát. Ha ott rákattintok egy műsorra, és ott a stream gombra, majd kiválasztom a "direct connection"-t, akkor bekéri a VLC.exe elérhetőségét, majd azzal megnyitja a stream-et.
Nekem egyetlen problémám az volt, hogy a w7 tűzfalában a recordingservice csak lokális hálózatra volt engedélyezve, távolira nem, de miután megtaláltam, és engedélyeztem, működött rendesen.Beágyazott videóképet nem tudom hogyan lehet kicsiholni, de ha te tudod megírhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann