- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zhagyma #6685 üzenetére
Tetőantenna nem megoldható, de a jelek szerint 2 db szobaverzió is megtenné.
Szóval akkor cseszhetem a digitális adásokat DigiTV-n kívül? Mert azok meg nem sok értelmeset adnak. Vagy akkor elkölthetek még egy rakat pénzt BOX-ra meg kártya-modulra, ill. teletűzdelhetem a gépemet USB eszközökkel? Mondjuk hely van dögivel.
Gondolom, ha valamire előfizetnék, azt megmondják a szolgáltatónál, mi kell hozzá, és mennyiért.No de a reklámblokkok miatt, ha felveszek egy filmet, azt össze kell szerkesztenem. Mi tudja .ts-t kezelni? Nero Vision, Ulead Videostudio? Esetleg vmivel tudom konvertálni MPEG2-be? NVisionban elméletileg user felbontást is tudok állítani HD-hez, de még nem próbáltam. Persze ezeket még meg tudom nézni, csak ha nem jók, akkor vmi tipp jól jönne helyettük.
Van GOM Playerem, most néztem, az is lejátssza a .ts-t. A többit megnézem még holnapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest