Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Most kipróbáltam a listát VLC-ben. Felemás lett az eredmény. Volt amikor kiakasztotta (kékhalál, USB_DRIVER-re panaszkodott), de konzekvensen nem ment pl. az RTL, holott ugyanazon a frekin megy mint a TV2 az pedig elindult. (Médiacenterrel rendben megy mind1ik adó, bár érdekes hogy annyira leterhelia HD adás, hogy a lelket kihajtja belőle (100%). + még így is kockásodik, akadozik 1.6-os CD procival.) Ez ugye azért érdekes, mert a gyári progijával teljesen korrekten nézhető volt a HD adás is (70-80% cpu használat) igaz XP alatt. A médiacenter, és vlc pedig már W7 alatt futtatom, pár napja tértem át W7-re.
Viszatérve a VLC-re. Az 1.1.0-ás VLC frissítettem 1.1.1-re. Ezzel már elindult az RTL, de nem megy a TV2. Nagyon furi. A HD adást a a VLC sem szereti, ugyanúgy full-ra járatja mint a médiacenter, pedig azt reméltem a HD nézhető marad mint XP-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann