- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy1
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdést tennék fel, ami a következő képpen szól, ha én digi tévét szeretnék fogni PC-n keresztül akkor ahhoz milyen tv tunerre lenne szükségem.
Egy kicsit talán bővebben kifejtve a problémámat, ugyebár a digi tévé műholdas adását egy digitális adásra képes fej egy tányérral a tetőn fogja. Belül pedig egy beltéri egység „amit manapság egy digi kóddal is lehet arra késztetni, hogy befogjon egy jó pár adást”, én ugyan ezt szeretném átültetni egy PC-s tv tunerre. amibe ezt a bizonyos „kódot be lehet ütni”, na valójában egy ilyenre lenne szükségem.
Addig eljutottam, hogy DVB-S digitális szabvány az műholdas adás vételére szolgál. Gondolom, hogy egy ilyen tunerre lenne szükségem, meg egy mpeg 4-et tudora mivel a hd felbontást ezzel a kodolással juttatják, hozzátéve már amelyik adón ez működik. Vagy ezekkel csak a szabadon fogható digitális adásokat lehet fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest