Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Köszönöm a segítséget. Végigpróbálgattam a dolgokat, de sajnos a probléma fennáll. Lementettem az m1 hd adásának ts-ét a dvbviewerben.
[link]
Itt ti is láthatjátok, hogy néha beakad, vagy kockázik. (Véletlen pont a mindigtv-s figura kockásodott be
)
Egy apróságra még rájöttem. A DVBViewernél a mainconcept h264 codecnél van a quality beállítás, ami alapértelmezetten "obey quality messages"... ha ez erre van állítva akkor folyamatosan nagyon akad, szakaszosan játszik
ha átkapcsolom "skip none"-ra akkor folyamatos, és ugyanazt az eredményt kapom mint ha a lementett ts-t játszanám le valamivelPS: Amúgy most ha nagyon figyelek a tvn is észreveszek néha kockázásokat, de sokkal ritkábbnak és kevésbé szembetűnőnek tűnnek. Azthiszem az antenna aljzatot is megprobálom kicsit rendberakni, mert tákoltam rajta és lehet zajosít vagy reflexió bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
wassermann