- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Köszönöm a segítséget. Végigpróbálgattam a dolgokat, de sajnos a probléma fennáll. Lementettem az m1 hd adásának ts-ét a dvbviewerben.
[link]
Itt ti is láthatjátok, hogy néha beakad, vagy kockázik. (Véletlen pont a mindigtv-s figura kockásodott be)
Egy apróságra még rájöttem. A DVBViewernél a mainconcept h264 codecnél van a quality beállítás, ami alapértelmezetten "obey quality messages"... ha ez erre van állítva akkor folyamatosan nagyon akad, szakaszosan játszik
ha átkapcsolom "skip none"-ra akkor folyamatos, és ugyanazt az eredményt kapom mint ha a lementett ts-t játszanám le valamivelPS: Amúgy most ha nagyon figyelek a tvn is észreveszek néha kockázásokat, de sokkal ritkábbnak és kevésbé szembetűnőnek tűnnek. Azthiszem az antenna aljzatot is megprobálom kicsit rendberakni, mert tákoltam rajta és lehet zajosít vagy reflexió bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest