- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Megnéztem a küldött TS file-t. A TS analizátor program szerint (a biztonság miatt két analizátorral is megnéztem):
TEI = 0
Continuity error = 12Ha ez egy teljes transport stream lenne amit az adó oldalon állítottak elő, akkor adó oldali multilplexálás / multiplexer "etetés" hiba lenne. Viszont ezt a TS-t egy program állította elő (felvétel), így nem mond "semmit" a bejövő adás minőségéről ... sajnos. Szerintem a DVBStreamExplorer-t használd egy MUX komplett TS-nek a felvételére (bejövő adat). Azt lehetne elemezni ...
-
zhagyma
őstag
Ezek szerint hibátlan stream érkezik a tunerből. Azért 3 perc-nél több ideig is mérhetnél, bár a 10-20 másodperces periódusú frame lejátszási hibák így sem magyarázhatók. Ha ki akarnám zárni a codec problémát, akkor én ezt tenném:
1. Felvennék egy stream-t mondjuk ts kiterjesztésű file formátumba.
2. Használnék egy MPC-HC. És használnám az ATI kártya DXVA gyorsítási képességét, amelyet az MPC-HC filterei között a megfelelő videocodec-re kattintva megjelenő dialógus ablakban lehet be/ki kapcsolni:HD adásnál (MPEG4 AVC / H.264 codec)
View -> Options -> Internal filters -> H264/AVC (DXVA) -> pipa
View -> Options -> Internal filters -> H264/AVC (FFmpeg) -> pipa kiHa a felvett stream (hiba átmegy a felvételbe) így is hibás, akkor a Haali Media Splitter feltelepítését javaslom. Az MPC-HC TS kezelése nem mindíg tökéletes. Bizonyos Blu-Ray / MindigTV stream-k esetén pont az általad említett frame hibák keletkeztek lejátszás esetén. A Haali ezeket megoldja, de csak lejátszás esetén ...
-
zhagyma
őstag
" ...Próbálkoztam egy DVBStreamExplorerPro analizátor progival, ami elvileg megtalálja a kártyát, de már tuneolni, multiplexereket megtalálni nem tud..."
Pedig a TEI (Trasport Error Indicator) biztos jele a gyenge QAM jelnek, mivel minden 188 byte-s, az átvitel során meghibásodott és digitálisan nem javítható TS csomag demodulálása esetén a TEI beállításra kerül a TS csomag fejlécében a QAM demudulátor által (ez csak gyenge jel okozhatja). Ha a DVBStreamExplorerPro látja a driver-t, akkor így töltsd ki a tunning dialógusablakot a DIGI DVB-C esetén (Apply egyben beállítja az adott frekvencia vételét):
Ezután beolvashatók a TS táblázatok a DVB PSI/SI Reading dialógusablak segítségével: Action -> DVB PSI/SI scannig -> Current transponder ..
Start - wait ... amíg meg nem jelenik a beolvasás az OUTPUT ablakban -> Close
Majd megnézzük a TEI-t az analizátorral: Tools -> Transport stream monitor -> Current MUX -> Start. Ennek ez lesz az eredménnye, hogy a jobb alsó sarokban látható a TEI értéke. A TEI minden hibás TEI csomaggal +1-l nő.
-
Core2duo6600
veterán
próbaképpen, ha van fölöd hdd ét , próbáld meg a 32 bites xp ét.
Az sokkal jobban ki van forrva, mint a 64 es.
Nem lennék meglepve, ha azon a 32 bites driverrel hibátlanul menne.Más :
Felvettem az m1 ről egy hd adást.
És képtelen vagyok az eddig megszokott dolgokkal megvágni.
A H264 ts cutter, és a Ts packet editor is kifagy.A cyberlink powerdirectora, betölti ugyan, de át akarja kódolni.
-
zlac80
csendes tag
hy
4669.....itt is olvashatod.
Mégegyszer leirom ami saját tapasztalat volt hátha ez a baj a képpel meg a hanggal
Klite codec pakkot,elvileg mindegy hogy mega,full vagy lite.
Ha feltelepitetted a konfignál állitsd be a h264 et hogy engedélyezett legyen maga a használata.
a hang pedig a monogram nevezetü.
Akár dvbviewer nél meg progdvb nél is bejött,nekem,főleg a tv2 és az rtl klub akadt e hiánya miatt.
remélem használt.
csao -
lorenzen
aktív tag
ugyanis a hozzá adott DVBViewvernél az adások képe akadozott, nem volt folyamatos.
A HD megjelenítés feltételei.
HD képes videokártya, gondolom ez meg van.
AVC/h.264 video decoder. Ebből is kell lennie valaminek a gépeden, mert kép van.
Be kell kapcsolni a codec DxVA támogatását, hogy használja a kártya hardveres gyorsítását.
Azt gondolom, hogy ez nincs bekapcsolva nálad.
Az egér menügombjával, a képbe kattintva filter/szűrő menüpont alatt a videcodec-ben keresd.A másik dolog hogy próbáltam VLC-vel is lejátszani de elsőre
A DVBViever át tud adni A/V streamet más programoknak. A Viewer TE változata talán még a VLC-t is elindítja. Ezt is kipróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest