- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toshy
csendes tag
Sziasztok! Ebben a témában most írok először. Ma egész nap ezt a topicot olvastam de 100%-ig nem kaptam választ az Én "problémámra", valószínűleg mivel nincs kellő háttértudásom. Tehát leírom miről is lenne szó. Nem régiben vettem egy Samsung LE22A656A LCD Tv-t a hálószobába. Fel is fúrtam a falra, szép jó stb... de zavar a koax kábel ami kilóg a TV-ből mert vagy 4m-re van az aljzat a falban. Bevéshetném a kábelt a falba és minden megoldódna de Én gondoltam a nehezebb utat választom
. A tv-ben van DTV, természetesen mpeg2-es dekóderrel plusz az oldalában egy Common Interface slot. Most olvastam, hogy elvileg létezik olyan kártya amit bedugok a CI slotba és az mpeg4-es magyar jeleket átalakítja a TV számára mpeg2-re és máris tudom nézni azt a pár ingyenes adást amit most is a szobaantennával. Na most a kérdés, hogy tényleg van-e ilyen kártya, ha igen hol és mennyiért lehet venni, illetve, hogy ha ezt mecsinálom akkor nem kell már semmit beledugnom a TV-be? Maga a tv lesz egyben az antenna is? Győrben szeretném amúgy használni. Előre is köszi mindenkinek és nagyon várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen program, ami...?
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest