Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Valóban nem elég szakszerű némely meghatározásuk, de ettől még lehet olvasni ilyen bulvár oldalakat is.
A hangra a sípolás nekem is kiütötte a szemem. Valójában meg a fülem, míg régebben tapasztaltam kimaradást vagy kattanásféléket.
A pixelesedés is inkább kockásodás vagy a kép szétesése.
Viszont ezeket a hibákat nem tapasztaltam most, előtte meg előfordult a Dunán és az m1-en is.
Már akkor sem a kép minőséggel volt probléma, ahogy az antennát be tudtam lőni az jó volt. Sőt akár rosszabb is elmenne. A gond akkor volt, amikor valamiért 1-2 másodpercre leromlott a jel.Lehetne még említeni az agyontömörítésből származó hibákat, amiket éppen az F1 versenyeknél lehetett tapasztalni.
Nekem még van olyan is és talán csak DVB-T vételnél, és tegnap is feltűnt, hogy filmnél az arc ha közel van, néha hullámzik, egyes részei izegnek-mozognak. Nem tudom, hogy a tévétől, az adott bemenet beállításától vagy az adástól függ.
Változás volt az adás paramétereiben, de másutt azt írták, hogy azóta visszaállt a korábbira.
Nálam is ugyanazok a korábbi számértékek láthatók most. -
wassermann
Topikgazda
válasz
DarkByte
üzenetére
Kicsit én is felkaptam a vizet az Index cikkén: X - Miért kell Magyarországon a felütésnek mindig negatívnak lenni? Miért nincsenek keményen kidomborított pozitív gondolatok, hogy örüljünk pl: újdonság, több csatorna, korszerűbb dolog stb ... a cikk alapján sajnos úgy látszik nálunk minden újban csak probléma lakozik és mindenki h*lye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szóval "underwater effektről" és "amit használnak".
wassermann