- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Belenéztem a műsorba, tényleg jó a kép.
Amikor mérgelődtem, az leginkább az MS nek, ill. esetemben a HP nek szolt, hogy nem tették bele a Media centerbe, hogy mpeg4 es adsáokat is kezelje.
MCE amúgy csak az autonomia tv ét találja meg, de képet nem ad.
Valószínű, hogy a Száva utcáról veszem,
Most hogy megnéztem a térképen, kis hijján látni innen az adótornyot.Csak a laptop kijelzője áll rendelkezésemre, mivel ebben van a tuner, ennek 1280 as a képpont szélessége.
Mivel a gép nem az enyém így tartós használatra nem rendelkezem be a dologgal kapcsolatban.De kiványian várom, hogy mikorra lesz olyan egyszerű a használata, beüzemelése, mint pl a
Hauppauge PVR 500 as tuneré volt, betettem, leszedte a drivert, behangolt, sorbarendeztem, és készen volt.
Mindezt távírányítóval.
Na most ami ebben a gépben van tuner, annak is ilyen zökkenőmentesen kellene mennie, és ez az Microsoft ill. a HP sara, hogy nem így megy jelenleg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest