Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
H. Peter
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert nem sok tudomásom van az új digitális tv-zéssel kapcsolatban!
Műholdas DigiTV-m van beltéri egységgel, a gépemben pedig egy régi analóg tvtuner. S-videoval van összekötve a beltéri és a pc, monitorom egy 22" SAMSUNG LCD 16:9 es.
Be szeretnék újítani egy TVtunert, úgy 15-18 ezret szánok rá. Nekem csak a képbeli minőség a fontos, felvételre abszolút nem használnám.A kérdésem, hogy ha egy Hybrid kártyát veszek, és a későbbiekben lesz HD sugárzás (úgy tudom február végén leállt a tesztsugárzás), akkor tudom-e HD minőségben a gépemen nézni ezen csatornákat? Vagy a DIGI műholdamat cseszhetem? Vagy a digi beltériből érkező jelet a tvkártya átalakítja HD minőségre?
Ha hülyeségeket kérdeztem ne haragudjatok, elkelne a segítségetek. Milyen TV kártyát ajánlatok nekem? (csak PCI-os érdekel!)
Előre is nagyon köszönök mindennemű segítséget! Üdv HáPé...
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann