Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H. Peter
csendes tag
Kedves cigam!
Köszönöm a segítségedet, akkor valójában felesleges is lenne hiper szuper DVB-T kártyát vennem? Viszont akkor hogy tudnám képileg a legtöbb szépséget kihozni, a legélvezhetőbbé tenni az LCD monitoron, számítógéppel történő tvzést. Milyen kártyát ajánlanál nekem?
Köszönöm mégegyszer!
-
H. Peter
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert nem sok tudomásom van az új digitális tv-zéssel kapcsolatban!
Műholdas DigiTV-m van beltéri egységgel, a gépemben pedig egy régi analóg tvtuner. S-videoval van összekötve a beltéri és a pc, monitorom egy 22" SAMSUNG LCD 16:9 es.
Be szeretnék újítani egy TVtunert, úgy 15-18 ezret szánok rá. Nekem csak a képbeli minőség a fontos, felvételre abszolút nem használnám.A kérdésem, hogy ha egy Hybrid kártyát veszek, és a későbbiekben lesz HD sugárzás (úgy tudom február végén leállt a tesztsugárzás), akkor tudom-e HD minőségben a gépemen nézni ezen csatornákat? Vagy a DIGI műholdamat cseszhetem? Vagy a digi beltériből érkező jelet a tvkártya átalakítja HD minőségre?
Ha hülyeségeket kérdeztem ne haragudjatok, elkelne a segítségetek. Milyen TV kártyát ajánlatok nekem? (csak PCI-os érdekel!)
Előre is nagyon köszönök mindennemű segítséget! Üdv HáPé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Trollok komolyan
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann