- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
zhagyma #2372 üzenetére
A hétvégén nem tudtam szórakozni vele, de most bekapcsolva változatlanul rossz lett az adás nálam.
Ha tényleg elindult volna Száva utca, akkor inkább javulni kellett volna.
Inkább az van, hogy a szemközti házról visszavert jelet vettem eddig, most meg a Száva utca jelét pont az a ház árnyékolja le.
De akkor mitől lett totál rossz az eredeti Széchenyi hegy?
Az m1-m2 nézhető, persze kockásodik időnként, de a jellemzők durván fele olyan jók, mint eddig.
A Duna-Autonómia vagy nincs, vagy csak nyomokban, de a kép sem áll össze.
Ez volt állított és fektetett antennával is. Majd kell még próbálkoznom áthelyezni az antennát egy lehetőségek szerinti másik és jobb helyre.
Vagy még az van, hogy át van kábelezve a lakás a kábeltévével, és ha az megszűnik, annak a kábelét felhasználva az előszobában erre rákötöm a szobaantennát, vagy legrosszabb esetben egy erősítőset, és akkor az előszoba ablakon keresztül talán direktben tudná fogni a Széchenyi hegyi adót.
Ez a DVB-T, meg Antenna Hungária, meg sugárzási feltételek egy vicc. Egy nagyon rossz vicc.
Egy dologra jó egyelőre. Pénzt átpumpálni a HírTV és ATV számlájára.
Ezt a szerepet tökéletesen betölti, így most már szkeptikus vagyok a vétel javulásával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest