Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
romulan
üzenetére
Kösz a tervezőt, megcsináltam a kísérleti yagit 2 mm-s rézdrótból fa lécen. A szobából a takaró Csúcshegyre irányítva egyböl bejöttek vele az adók. Érdekes, hogy az 55-ös csatin lévő adókat is hozta.
Lehoztam a padlásról a lepkét,
Azzal is bejöttek.
Az Altdvb itt nálam kb 60-70-80% minőséget mutatott. Az antenna térerő látszólag változatlan, ha forgatom (40-50%), viszont a jel minősége igen, azért írok a minőségről. A yagi jóval érzékenyebb a forgatásra.
Rájöttem,és azért írok, hátha más is tanul belőle:
Tömör PE belű koax-al jött le a padlásról a lepke jele, ez a koax "megölte" 802 Mhz-en a jelet, az alacsonyabb frekin nem, ezen a magas frekin csak a habosított fehér belű koax a jó! Persze elég nehéz volt azt a miniatűr Baloun trafót összegörbíteni a koaxból.
Sajnos csak az Autonómiát tudom venni folyamatosan, mivel csak Athlon XP 1600+ proci van a gépemben, így is kb. 80-90% a CPU igénybevétele. A felbontása viszont jobb valamivel, mint a Hotbird holdon működő társáé. A HD adók vétele nűlam iszonyú lassú és szakadozott. (A műholdas M2 hd-nél is, ahol pedig nincs antenna hiba).
Lehet, hogy gépcsere nélkül csak az Autonómia marad nekem és a műholdas adók a Skystar2 -vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen routert?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motoros topic
- iPhone topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Wise (ex-TransferWise)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azzal is bejöttek.
Rájöttem,és azért írok, hátha más is tanul belőle:
wassermann