Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
Sziasztok, összeraktam én is egy tvheadend szervert ubuntu alatt, 2db xbox one usb tunert használok dvbt2 Mindigtv adással.
A problémám, hogy 5-6 csatornán hibáim vannak (kodi alatt nézem az adást androidos boxon):
vagy fekete marad a kép (mintha a tuner nem venné a jelet) vagy néma lesz az adás ezeken vagy a kép darabos.
Ha elkapcsolok és vissza akkor általában jó az adás megint.
Eléggé zavaró de ez csak a dvbt2-es csatornákon jön elő, a pécsi toronyból veszem a jelet, például a FILM+ mindig hibás első odakapcsolásra.
A jelszintem 80% felett van minden muxon, mindkét usb xbox tunerrel ez a gondom, már 2 különböző pc-n is próbáltam.
Számítógépen VLC-vel nézve a streamet a 9981 porton semmi gondom sincs.
Csak a 9982-es htsp esetén jön elő a hiba.
Gondolom a protokollal van valami vagy kodek beállítással.
Mit próbáljak meg, tanácstalan vagyok... érdemes-e valahogy átkonvertálni más adatfolyamba illetve távolról smart tévén hogyan lehetne elérnem a szervert, hogy nézhessem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest