Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Hú de izgalmas az írásbeli kommunikáció akkor, amikor nem lehet hallani a hangsúlyokat. Úgyhogy akkor nekiállok "magyarázkodni".
A Ci/Ci+ modul teljesen más történet.
Tudom, megértettem. Amire válaszoltam, azt a sima smartkártyáról írtad.
Errre írtam ezt: Hát azért a CI+ modul+kártya kombónak mennie kéne.
Az azért szó utal arra, hogy úgy gondoltam, ettől függetlenül azért remélem a CI+ modulos kombó megy egy olyan eszközben, aminek még a dobozán is (meg a használatijában is) ott figyel a CI+ logó. Következésképp nem baj, ha sima smartkártyával nem megy. Különben biztos voltam benne, hogy nem megy, csak kíváncsi voltam a box reakciójára.
A sima CI+kártya minden CI-s boxban megy, mivel a CI modul nincs boxhoz/tvhez kötve
De ugyanez igaz a CI+ +kártyákra is. Azok sincsenek boxokhoz vagy tévékhez kötve. Különben szegény UPC/"bocs fiúk" előfizetők anyáznának egy sort, ha elmennének egy hétre mittomén rokonokhoz és a rokon CI+-os TV-jében is akarnák használni. Szóval a CI+ modulnak ilyen szempontból rugalmasabbnak kéne lennie. Megint más kérdés, hogy a szolgáltató mit össze szórakozik azzal is, hogy ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, mert szerintük jó vicc, ha havonta mondjuk csak párszor használod (de mondjuk csomagban olcsóbb volt nettel és telefonnal) és mikor használnád állandóan telefonálgatnod kell az ügyfélszolgálatra. Hát bocs fiúk ez nem pálya.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann