Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
"ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, "
nem. Ha nem volt bekapcsolva, akkor nem kapja meg a következő havi aktiválást. Nem úgy működik, hogy bekapcsolják és örök élet ingyen sör. Mindig csak 1 hónapra előre aktiválódik az előfizetés. Ha nem volt bekapcsolva, akkor persze, hogy lejárt. Az adással együtt jön az aktiváló kulcs. A forduló napokban gyakrabban, de mivel egyirányú a rendszer, ezért mindig küldik az aktiválást, csak pár percet várni kell.
-
pjen
félisten
Érdekes ez a Cí+. Megvettem az Amiko 8265+ stb t. Beletettem a DIGImodult, nem is látta, letöltöttem mu és mcas szovtvert akor már látta és jött is szépen a film now. Felvanni mindent szépen felvett kivéve a film now csatornát. UPC modullal se tudtam működésre birni.
Persze lehet kiváló viszont én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest