Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Nálad nagyon beragadt ez az Amiko dolog...
Akkor még egyszer: Nekem nem olyan készülék kell, mint a te Amiko-d!
Amit olvastam róla, nem túl erős hardver, sőt...
Egyszer ajánlottad. Nemet mondtam rá. Nem kell erőltetni.Kenderice: Na kb. valami ilyesmire gondoltam. Látom Amlogic S905X2 chipes, nem tűnik rossznak. Köszi!
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy egy digitális tunerrel csak egy adott frekvencián lévő adókat tudom nézni.
Nekem a lényeg, hogy amíg a tévén másik műsort nézek előben (a tévé tunerével), addig a háttérben egy másik adó műsorát rögzítse a maximális elérhető minőségben. Semmi más nem kell.
Nem kell, hogy pl. másik eszközön, PC-n, stb. meg tudjam nézni a kimentett felvételt. Azt a mostani Golden Media-m is tudta custom fw-ekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest