- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Fúha, elég összetett a kérdés
De jó helyen nézelődsz, leginkább a Vu+ típusuk amiket érdemes nézned. Esetleg ide olvass be, vagy kérdezz rá. Nemrég került hozzám egy Technisat Technistar K2 ISIO (gyakorlatilag annak az elődje amit írtál), ezt tud vágni is meg mindenféle ilyet, de USB-re tud menteni. Viszont ha jól láttam van vmi hálózati opció, de leginkább arra jó, hogy NAS-ról tud lejátszani, illetve a tárhelyét meg tudja osztani. Esetleg ennek a használatiját nézd meg, persze ez csak 1 tuneres.
Illetve a Technisat-ból még a DIGICORDER típusra keress rá, ebből is van kábeles verzió. A Digicorder típusokban belső HDD van, ami egyébként cserélhető! Tehát ha találsz kisebb HDD-vel szereltet, tudod cserélni nagyobbra, nemrég olvastam német fórumon róla pont.
Illetve még amit találtam szintén nemrég, hogy a Panasonic-nak van rögzítős blu-ray gépe (hasonló mint a Pana DVD-felvevők, Diga rendszerrel), annyi eltéréssel, hogy ezekben már van LAN, 500 GB-tól indul a HDD és iker kábeltuner van benne (plusz dupla CI+ fogadó, ha kódolt adás lenne). Aprón lehet találni, nemrég volt egy jófogáson,de már nincs fent
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- SQL kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest