Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hlarsson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: vettem egy Hauppauge WinTV-HVR-935 HD típusú USB-s tv tunert, amibe bekötöttem a Digi-s kábel tv jelemet. A hozzá adott WinTV szoftver meg is találja a DVB-C adásokat, viszont azt vettem észre, hogy a számítógépen megjelenő adás 2-3 másodperccel a tv-n jövő adás mögött van. Próbáltam utánajárni az okának, valahol azt írták, hogy ez elkerülhetetlen, mivel a szoftver megállítani és rögzíteni is tudja az adást, így kell neki egy pár mp cache.
A kérdésem az, hogy van e mód arra, hogy ezt a műsor késést a számítógépen valahogy megszűntessük? A Win TV bufferjét levettem 0-ra, de ez nem oldotta meg a problémát, ez csak kikapcsolja a megállítás lehetőségét.
Van esetleg más szoftver ami képes "direktben" megjeleníteni a jelet amit a kábelen kap, vagy számítógépen elkerülhetetlen ez a pár másodperc csúszás?
Előre is nagyon köszi a választ!
Üdv: alexey
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Trollok komolyan
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann