- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hlarsson
csendes tag
válasz
garga pista #19334 üzenetére
Értem, tehát a legtisztább (azaz képileg leggyorsabb) jelet csak akkor kapom ha direktbe kötöm a kábelt egy tvbe? Minden egyéb közbülső dolog (tuner, set top box, software) késlelteti az adást.
-
hlarsson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: vettem egy Hauppauge WinTV-HVR-935 HD típusú USB-s tv tunert, amibe bekötöttem a Digi-s kábel tv jelemet. A hozzá adott WinTV szoftver meg is találja a DVB-C adásokat, viszont azt vettem észre, hogy a számítógépen megjelenő adás 2-3 másodperccel a tv-n jövő adás mögött van. Próbáltam utánajárni az okának, valahol azt írták, hogy ez elkerülhetetlen, mivel a szoftver megállítani és rögzíteni is tudja az adást, így kell neki egy pár mp cache.
A kérdésem az, hogy van e mód arra, hogy ezt a műsor késést a számítógépen valahogy megszűntessük? A Win TV bufferjét levettem 0-ra, de ez nem oldotta meg a problémát, ez csak kikapcsolja a megállítás lehetőségét.
Van esetleg más szoftver ami képes "direktben" megjeleníteni a jelet amit a kábelen kap, vagy számítógépen elkerülhetetlen ez a pár másodperc csúszás?
Előre is nagyon köszi a választ!
Üdv: alexey
Új hozzászólás Aktív témák
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest