Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Macrodroid
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Piedon
üzenetére
Igen, én is belefutottam abba a fórumba. Némelyik tényleg nagyon tápfesz függő (pl it9135 vétele romlik, ha leesett a fesz). Mondjuk a kijelzés az nem feltételen igaz a vétellel kapcsolatban. De persze, érzékenységben lehet különbség.
Az újabb kernel is bekavart pár dolognak. Hibát jelez astrometa fw betöltésre a dmesg logban, de aztán vagy megy vagy nem megy. A t230 meg pár nap után újraindítást kér, mert elveszti a vételt... nem sima

Egyébként azért figyeltem fel az xbox one tunerre, mert amazon uk-n van 6.95 font tuner + 5.61 font szállítás. A 39 euro feletti ingyen szállítás az a német amaozonon van, de ott 11 euro környékén van darabja a tunernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann