Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
bár kicsit méretesebb, de a mygica t230 (és t230c is) működik androiddal is a gyártó appjával. Egy kis otg adapter persze nem árt hozzá, hogy be tudd dugni. Szerintem szerencsésebb kábeles adapter, mert azzal nehezebb letörni a telefon/tablet usb portját. 4.2-es concorde speed tabbal és 6.0-ás vernee thor-ral próbáltam. A tabnál a hd adás belassult, de az fta sd jól ment.
Az a tuner t, t2, c módokat is tud és pécével is működik.
Nem kifejezetten erre haszánálom, csak kipróbáltam múltkor, amikor olvastam róla.
Bár most hogy eszembe jutott csak dvb-t adással próbáltam. Tolok egy keresést a dvb-c kábellel, hogy az app talál-e bármit. Hm, úgy tűnik ez az app csak a dvb-t adást támogatja.
Egyébként érdemes utánanézni, hogy adott telefon otg képes-e,
(ha esetleg telenoros vagy, akkor lehet van olyan konstrukció amivel a tévéjükkel járó adatforgalom a telenoros online tévé árában benne van)
Milyen a mostani tunered?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann