- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
golya87 #17555 üzenetére
Köszi a segítséget, vázolom az újabb problémákat. 3 db, korai lapostévénk van, amelyekből 2 db DVB-T-re képes, egy pedig arra sem (Samsung LCD, digitális világ előtti). Inviteléknél analógról digitálisra upgrade-eltem, elsősorban a 60 Mbit/sec internetért.
Egyelőre nem aktuális újabb tv beszerzése, tehát set top box. Havi bérleti díj ellenében bérelhető a szolgáltatótól, de ha menet közben feleslegessé válik (= új tv) a havidíj nem változhat lefelé, a nyakamon marad a hűségidő lejártáig. Egyösszegben vettem volna tőlük, de úgy nem adják. Nem panaszkodom, egyébként évek óta nagyon jók, sávszélességet rendszeresen mérek, inkább többletem van, ma 60 helyett 62 volt.
Megkaptam a Conax modult és a kártyát, és azt az infót kaptam, hogy mezei bolti set top box-al nem fog működni. Ez tény, vagy csak legenda? Már hagynám az Androidot is, csak boldoguljak valahogy....
Azért nem logikus, mert ha újabb tv-m (DV-T, DVB-C) lenne, abban simán működne. A set top box nem képes ugyanerre, azaz az Invitelnél szolgáltatófüggő? Van-e valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Windows 7
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- PlayStation 4
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest