- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
Watt25 #17566 üzenetére
Hoppá, ez lehet az... Ennek utánanézek. Tehát, CI és CI+ foglalatok léteznek, a CI+ felülről kompatibilis. Ha olyan STB-t keresek, amely CA helye CI+ foglalatú, akkor működnie kell az Invitel által biztosított CA modulnak és előfizetői kártyának. TV csere pár hónap múlva lesz aktuális, addig kellene kihúznom valahogy, ezért nem bérelek STB-t.
Köszi, azt hiszem iránymutatást adtál.
-
azimut
aktív tag
válasz
golya87 #17555 üzenetére
Köszi a segítséget, vázolom az újabb problémákat. 3 db, korai lapostévénk van, amelyekből 2 db DVB-T-re képes, egy pedig arra sem (Samsung LCD, digitális világ előtti). Inviteléknél analógról digitálisra upgrade-eltem, elsősorban a 60 Mbit/sec internetért.
Egyelőre nem aktuális újabb tv beszerzése, tehát set top box. Havi bérleti díj ellenében bérelhető a szolgáltatótól, de ha menet közben feleslegessé válik (= új tv) a havidíj nem változhat lefelé, a nyakamon marad a hűségidő lejártáig. Egyösszegben vettem volna tőlük, de úgy nem adják. Nem panaszkodom, egyébként évek óta nagyon jók, sávszélességet rendszeresen mérek, inkább többletem van, ma 60 helyett 62 volt.
Megkaptam a Conax modult és a kártyát, és azt az infót kaptam, hogy mezei bolti set top box-al nem fog működni. Ez tény, vagy csak legenda? Már hagynám az Androidot is, csak boldoguljak valahogy....
Azért nem logikus, mert ha újabb tv-m (DV-T, DVB-C) lenne, abban simán működne. A set top box nem képes ugyanerre, azaz az Invitelnél szolgáltatófüggő? Van-e valakinek tapasztalata?
-
azimut
aktív tag
Természetesen DVB-c. A Wetek Openelec-ben nincs conax-hely?
-
azimut
aktív tag
Sziasztok! Invitel analógról váltok digitális kábelre. Olyan DCB-C set top boxot keresek, amely:
1. Conax kártyahellyel rendelkezik
2. Androidos.Felvételi lehetőségre nincs szükség, az android a kodi miatt fontos. Eddig 1 találatom van, Amiko a3, alternatívát keresek. Aliról, e-bayről rendszeresen vásárolok, nem gond. Pü-ben használt is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged