Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
Watt25
üzenetére
Hoppá, ez lehet az... Ennek utánanézek. Tehát, CI és CI+ foglalatok léteznek, a CI+ felülről kompatibilis. Ha olyan STB-t keresek, amely CA helye CI+ foglalatú, akkor működnie kell az Invitel által biztosított CA modulnak és előfizetői kártyának. TV csere pár hónap múlva lesz aktuális, addig kellene kihúznom valahogy, ezért nem bérelek STB-t.
Köszi, azt hiszem iránymutatást adtál.

-
azimut
aktív tag
válasz
golya87
üzenetére
Köszi a segítséget, vázolom az újabb problémákat. 3 db, korai lapostévénk van, amelyekből 2 db DVB-T-re képes, egy pedig arra sem (Samsung LCD, digitális világ előtti). Inviteléknél analógról digitálisra upgrade-eltem, elsősorban a 60 Mbit/sec internetért.
Egyelőre nem aktuális újabb tv beszerzése, tehát set top box. Havi bérleti díj ellenében bérelhető a szolgáltatótól, de ha menet közben feleslegessé válik (= új tv) a havidíj nem változhat lefelé, a nyakamon marad a hűségidő lejártáig. Egyösszegben vettem volna tőlük, de úgy nem adják. Nem panaszkodom, egyébként évek óta nagyon jók, sávszélességet rendszeresen mérek, inkább többletem van, ma 60 helyett 62 volt.
Megkaptam a Conax modult és a kártyát, és azt az infót kaptam, hogy mezei bolti set top box-al nem fog működni. Ez tény, vagy csak legenda? Már hagynám az Androidot is, csak boldoguljak valahogy....
Azért nem logikus, mert ha újabb tv-m (DV-T, DVB-C) lenne, abban simán működne. A set top box nem képes ugyanerre, azaz az Invitelnél szolgáltatófüggő? Van-e valakinek tapasztalata?
-
azimut
aktív tag
Természetesen DVB-c. A Wetek Openelec-ben nincs conax-hely?
-
azimut
aktív tag
Sziasztok! Invitel analógról váltok digitális kábelre. Olyan DCB-C set top boxot keresek, amely:
1. Conax kártyahellyel rendelkezik
2. Androidos.Felvételi lehetőségre nincs szükség, az android a kodi miatt fontos. Eddig 1 találatom van, Amiko a3, alternatívát keresek. Aliról, e-bayről rendszeresen vásárolok, nem gond. Pü-ben használt is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann