- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25 #16579 üzenetére
Vidanet a szolgáltató (Győr). Vezetékes és kábel között mi a különbség? Én úgy tudom, kábel van nálunk. Az antennadrótot kell a set top boxba dugni, azon jön a digitális jel. Az nem igazán világos, hogy ha saját boxot használhatok, akkor miért kell még tuner is? Úgy tudom, vannak olyan boxok, amik tudnak rögzíteni, vagy nem? Aztán meg kérdés, hogy egy saját box mennyire működne jól, mivel a szolgáltatóét is folyton frissítgetik, és messze nem tökéletes. Állítólag, ha nem a szolgáltató boxát használja az ember, akkor lehetnek kompatibilitási problémák. Nem a Vidanetnél, hanem általában hallottam ezt. Nem tudom, igaz-e. Akár konkrét set top box/felvevő/akármi típust is ajánlhattok, a lényeg, hogy tuti biztos megoldás kéne, mert őszintén szólva már elég sokat beleöltem a dologba, és mint kiderült, teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest