- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
azbest #16084 üzenetére
Hát egy tippem maradt még. Ha egyszerre használod a tunereket, akkor próbáld meg úgy is, hogy csak az egyik van bedugva. Nálam a thinkpad dokkoló usb hubjába dugott tunerekkel voltak nagyon vad hibák. Ez it9135 chipsetes dvb-t tuner, amit példának hozok.
Némi próbálkozás, hibajelentés után kiderült, hogy nálam volt a hiba: az a hub nem tudta rendesen ellátni táppal a tunereket. Miután egy külső saját tápos aktív hub-ra dugtam, úgy már 5 tuner is működőképes lett a notimra dugva. Előtte eldobálta a tunereket, instabil volt a vétel, a dmesg is tele volt hibaüzenetekkel.
A firmware fájl is okozhat problémát. Kifogtam korábban egy olyat, amivel semmilyen hibajavítást nem végzett a tuner, így nagyon gyatra volt a vétel. Win alatt meg egész jól ment. Aztán az openelec repóból töltöttem le firmware-t és láttam, hogy ezzel egy nagyságrenddel stabilabb és csak ritkán van vételi hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest