- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Mivel konkrét antenna ajánlás helyett linkeket kaptam, ami megint csak általános információkkal volt tele konkrétumok nélkül, továbbá mivel hasonlóan járt mindenki más is, ezért magam osztok meg két konkrét tapasztalatot.
Helyszín: Budapest 19. kerületi panel, 7 emelet, mindkét oldalon másik panel.
A melóhelyről elkölcsönöztem a Philips SDV5225 -ös beltéri antennát.(kb. 8500 ft) Nem ér egy zseb szart se. Bárhova raktam, forgattam TV2, RTL Klub nem jött be. Egyszer valami akadozva a Főnix igen. M1, M2, Duna bejöttek hibátlanul.
Ebből kiindulva vettem majd feleannyaiért egy Sencor SDA-310-est, aminek a formájával azért voltak fenntartásaim.(4990 ft) Ezt kibontottam bedugtam és találomra feltéve a polcra, minden bejön 98%-os jelerősséggel. Még maxra se kell tekerni az erősítést. Hátránya a kék led, ami elég erősen világít. Ezt én leragasztottam, nem is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest