- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
garga01 #19481 üzenetére
Ócsán családi ház.
Az emeleten már használok egy Philips SDV5225 típusút. Azzal jön minden ingyenes megfelelően. Ez 38db erősítésű és maxra is van tekerve, mert kell.
A földszinten viszont ez egy kicsit kevés. Van ami jön, van ami nem. Szerintem ilyen 50db erősítés már jó lehetne.
Esetleg balkon antennát talán meg tudnék oldani a klíma csöve mellett.A mindig tv lefedettségi térkép kültéri min lefedettséget ír.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Vannak ajánlott beltéri antennák, amiknek jók az erősítésük?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
DVB-T vételére hol és milyen beltéri antennát érdemes nézni? Ma próbáltam egy Philips 38dB-s antennát, de ahol az M1 jól jön, ott az RTL -nem és elég lehetetlen helyre kellett tenni. Valamivel jobb kellene.
Kültéri kivitelezés egyenlőre nem megoldható...vezetékelés, árbóc, stb. Annyira nem fontos.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Mivel konkrét antenna ajánlás helyett linkeket kaptam, ami megint csak általános információkkal volt tele konkrétumok nélkül, továbbá mivel hasonlóan járt mindenki más is, ezért magam osztok meg két konkrét tapasztalatot.
Helyszín: Budapest 19. kerületi panel, 7 emelet, mindkét oldalon másik panel.
A melóhelyről elkölcsönöztem a Philips SDV5225 -ös beltéri antennát.(kb. 8500 ft) Nem ér egy zseb szart se. Bárhova raktam, forgattam TV2, RTL Klub nem jött be. Egyszer valami akadozva a Főnix igen. M1, M2, Duna bejöttek hibátlanul.
Ebből kiindulva vettem majd feleannyaiért egy Sencor SDA-310-est, aminek a formájával azért voltak fenntartásaim.(4990 ft) Ezt kibontottam bedugtam és találomra feltéve a polcra, minden bejön 98%-os jelerősséggel. Még maxra se kell tekerni az erősítést. Hátránya a kék led, ami elég erősen világít. Ezt én leragasztottam, nem is látszik.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
wassermann #14621 üzenetére
+1
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Vettem itthonra egy dvb-t vevőt. Küzdöttem vagy egy órát az összes k.b.sz.tt toldással mire leesett, hogy a Digi DVB-C-ben ad.
Na, de úgy döntöttem jó lesz ez, a digi amúgy is kivette az euro news-t, most legalább lesz. A kérdésem az, hogy budapesti, panel lakásba mi a legolcsóbb antenna amivel bejönnek az adások? Találtam itthon egy sima kihúzhatót...na azzal nem jön be semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged