- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
V.Stryker #19486 üzenetére
Padláson is elég egy jó antenna, nem feltétlen kell kirakni a tetőre. De teraszra jó egy kisebb logper antenna is. Arra figyelj, van passzív és aktív. Aktív antennához kell tápfeladó (az antennába be van építve erősítő). De a legtöbb tv/set top box is tud áramot adni, antenna tápfeszültség vagy aktív antenna néven van a menüben. Passzív antennában nincs extra erősítő. De ha ilyet veszel, utólag lehet erősítősre cserélni a legtöbben a panelt.
-
garga01
őstag
válasz
V.Stryker #19478 üzenetére
Nagyjából hasonlóak, minőségbeli eltérések vannak persze. De azt javaslom, ha nem tudod milyen lenne a vétel a szobaantennával, vagy kérj kölcsön valakitől, vagy egy olcsóbbat vegyél. Mert ha egy olcsóbb antenna nem fog összeszedni semmi jelet, akkor a drágább se lesz sokkal hatékonyabb. Esetleg írd meg helyileg hol vagy és hanyadik emeltről/milyen épületből akarsz adást fogni.
-
Diák66
őstag
válasz
V.Stryker #19408 üzenetére
Hát a beltéri antennát még adóközelben is nehéz használni, mert egy csomó más zavaró jelet is összeszed ráadásul fel is erősít, ami miatt akadozhat a kép. Továbbá erre a típusra nagyon sokan panaszkodnak hozzászólásokban is a neten. Ránézésre is csak egy dizájn doboz egy botantennával. Venni kell egy kisméretű kültérre szánt antennát, aztán eldugni a szekrény tetején.........
-
wassermann
Topikgazda
válasz
V.Stryker #14618 üzenetére
Igen, más multiplexen (frekvencián) vannak azok a csatornák. A beállításról viszont annyit, hogy néhány mm is számít, próbálgatni kell helyezgetni előre hátra.
Én ezt úgy csináltam, hogy az optimális hely megtalálásához leragasztottam egy darab szigszallagot az antenna mellé, kb 5mm-enként bevonalazva és emellett vittem az antennát az ablak irányába vagy visszafelé, míg nem találtam meg a legjobb poziciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged