Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Én is kételkedek, ezért is érdeklődtem. Igen ez egy társasház, ráadásul 10 évnél fiatalabb. Megy sok felé kábel, szerintem világosban teszek egy újabb próbát, hogy felmérjem mi merre hány méter.
wassermann: Pont ez a probléma, hogy elgéggé gyenge jelet tudok fogni, így a "falból". Ezért akartam megkérni a közös képviselőt, hogy hívja ki az "embert"
De tőle azt az infót kaptam, hogy a koax kábel a T jóvoltából van ott, ahol. De sztem ez így nem teljesen fedi a valóságot. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal a ház, eléggé szocis állapotokat idéz a dokumentálatlanság...Kernel: Akkor ezek szerint kereshetem a falban a koax kábelt és a szomszéd erkélyre szerelhetek egy saját antennát. F.ck yeah!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De tőle azt az infót kaptam, hogy a koax kábel a T jóvoltából van ott, ahol. De sztem ez így nem teljesen fedi a valóságot. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal a ház, eléggé szocis állapotokat idéz a dokumentálatlanság...
wassermann