- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Nem vitázom butaságokon. Te folyamatosan fújod a hülyeséged a DC leválasztós antennáddal. Beszéljünk nyíltan: a Te antennád amiről "link"-elgeted a képeket az 1000-ből 1db. Az átlag felhasználó (Mari néni) viszont nem fog ilyet vásárolni. Soha egyetlen darab ilyen és ehez hasonló antenna nem járt nálunk 10 év alatt.
Nem tudom, hogy honnan szeded az info.-kat, amiket itt post-olsz, de én azért írok úgy, ahogy írok, mert alapból utálom a "szakbarbár"-okat legyen szó bármiről. Szeretem ha az átlag felhasználó is megérti amit mondok. Részemről itt zárom a dolgot.
U.I.: "Amiről te beszélsz, az a villámkárokra, komoly túlfeszültségre jellemző hibák. Nem gondolhatod komolyan, hogy nevetséges 5 V és 12 V egy kondenzátoron keresztül találkozni tud."
Te meg nem gondolod komolyan ugye, hogy a "Made in China" beltérikben az alkatrészek bármennyivel is túl vannak méretezve? Egy 10V-os kondi felfújta magát 12V-tól. 1200db készülékben kellett emiatt 2db 1000uF kondit cserélni. Ennyit arról, hogy csak "komoly túlfeszültségre jellemző hibák". Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Ez a szomorú igazság. Én napi szinten ezzel foglalkozom, te meg egyetlen mondatot ragadtál ki egy másik emberkének szóló válaszomból és most azon lovagolsz.
Ráadásul tévedsz.Szia.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Revolut
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ráadásul tévedsz.