- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tomi5244 #11988 üzenetére
Azért olcsó, mert kínai, de attól még működhet hibátlanul. Bár az én átalakítóm elég érdekes volt, mert DVI-oldalon tartalmazta az analóg tűket is. Ami nem is volt gond, amíg csak videokártyába dugtam.
Utána dugnám a monitorba, de nem ment. Persze, mert a monitor DVI-D csatlakozóján az analóg tűknek egyszerűen nincs helye:
Kénytelen voltam csipesszel addig hajtogatni ezeket a tűket, amíg ki tudtam törni. Azóta sem érem fel ép ésszel, hogy egy digitális átalakítóba minek kellettek az analóg csatlakozások, ami sehová nem vezet (hiszen HDMI-oldalon nincs is hová kötni), csak van. Viszont akadályozza a teljes körű használatot. Még műszerrel is kimértem (tudtam, hogy felesleges, csak önmagam megnyugtatására), de tényleg nem vezetett sehová.
Lehet kapni egyébként kábeleket is, aminek egyik vége HDMI, másik DVI. Ilyen használtam például PC-TV között, az is kínai kategória volt, méghozzá 5 méteres változatban, semmi gond nem volt vele. Vagy később az 5 méteres HDMI-HDMI kábellel sem.
Remélhetőleg egyébként a monitor támogatja a szabványos HDMI felbontásokat, amit a vevőbox kimeneti menüjében lehet változtatni (720p, 1080i stb.). De amennyiben HDCP monitor, akkor gondolom, fel kell tudni dolgoznia a HD videójelet is, úgy nyer értelmet a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest