Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade_W
tag
Resistanceban egyelore nem allok annyira jol mint szeretnek, szal van meg mit tápolni
Az armorrol egyebkent azt irja, h levonodik minden combat damage-bol. Lehet hogy a varazslatoknal is szamit?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Blade_W
tag
Szerintem annyira nem rossz a harcos kard/pajzsal. Az enyem most 25. szintu (főkari), es az ellenfelek gyakorlatilag meg sem birjak sebezni. 333-as armorral van most épp, es anno az act I főellenfelét egyedul verte le, az ijasz csajszi, meg a jegelemental folyamatosan fekudt. Heal potit is kell alig kell inni, igaz hatulrol azert gyogyitgat az ijasz. Ha megnezed a kard/pajzs skill tree-t szinte csak vedelemre lehet vele gyurni, de azt jól...
-
Incognito
senior tag
Nem nállam van a router (hanem a szomszédnál és nem akarok bemenni hozzájuk, inkább lekapcsolom a villanyórájukat
). Azért akarom reset-elni mert nem tudok csatlakozni hozzátok és pár hsz-al lentebb irtad, hogy néhány port-ot forward-olni kell. Vagy szerinted nem a ruter miatt nem tudtam csatlakozni?
[Mod: tudom hogy kell reset-elni]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
ééééééssssssss
max 15 fér egy szobába
Most 2 hálózaton vok, elég lol, hátha megy 2 hálózaton keresztül is
ui: mivel csatiztam a ph-sba is
az más kérdés, hogy 1x szinglit végigviszem és utánna megyek ''netre''
Remélem akkó már veteránon is tom nyomni, most van a csajom 24-es szinten.
És még vmi erdőségben járok, megyek éppen vmi templomba (xeria utáni)
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Nah ez fog majd kelleni nekem is
Majd ha vissza jöttem Sopronból mert pénteken oda megyek és addigra remélem meglesz! Hogy csináljuk elöbb toljam végig az egyjátékos modot?És akkor lesz egy rohadt erős mágusom
egyébként úgy van mint az 1-ben hogy neten csak egy karakterrel tudsz nyomulni?
-
Incognito
senior tag
Nem tudok lemenni, mert az ajtó zárva. Ezt írja ki:
This door is locked. Is appears to be inscribed with anciente symbols.
Gondolom kell az a tárgy.
Mikor elöször beszéltem a fickóval, akkor valamit eldobott és én felvettem (remélem nem adtam el, bár az ilyeneket nem igazán lehet eladni...). -
Incognito
senior tag
Rápacsáltam! Nem tudok lemenni a katakombába. Havas pálya és a teleport mellett nem messze van egy jetárat, előtte egy fickóval. Beszéltem vele, adott egy tárgyat, de én nem mentem le hanem visszamentem a városba, és mire visszaértem a katakomba lejáratához a tárgy nem volt nállam. Kell egyáltalán valami oda? Mintha azt mondaná a csávó, hogy csak azzal a bizonyos tárgyal lehet lemenni. Találtam egy bug-ot ? Remélem nem...
-
-
CocooN-z
őstag
-
Incognito
senior tag
Ezt olvastátok:?:? Bővebben: link
Gh0st: Feltöltöttem Black Pako-t -> Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest