- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
antikomcsi #503 üzenetére
én is rosszul vagyok a szar FOV-os játékoktól
-
VGYke
addikt
válasz
antikomcsi #459 üzenetére
Nem attól lehet a rossz érzés, hogy a játékban a távoli dolgok homályosak? Ezt nálam a kicsi ember autózásnál nagyon észre lehetett venni, olyan mint ha megittam volna 1 üveg Jameson-t.
Ha már a grafika: Ugye a játékban igen kevés a hangolási lehetőség, én mindent maxra tettem, de így is eléggé rondácska. A HD 6970-es CCC-ben viszont minden az alapon van.
Szerintetek piszgálgassam a CCC-t, hát ha javul valamit, vagy felesleges, mert a game úgy is felülbírálja? -
Komplikato
veterán
válasz
antikomcsi #471 üzenetére
"A játékélmény felét ugyanis a kinézet adja"
Akkor egy negatív példa a vita kedvéért: Ghost Warrior: Sniper (meg a leendő második rész!)
Korához képest atomjól néz ki, a második része CryEngine3-as és meg is látszik a látványon. Ellenben mind a single, mind multiban überf*s. Igaz így is eladtak belőle egy milliót.OFF: Más. Anno sokan rosszul lettek a Wolfensteintől, pedig a többi Q3 motoros játékkal nem volt gond. Van aki szerint simán a FOV látószögétől lehetett. Én nem lettem rosszul, de ismertem olyat aki igen.
A DNF ugye meg több éve kész volt, csak a végső simítások és a konzol portolás volt hátra. Lásd X360 verzió ... khmm ... "jólsikerült" verziója. Majd lesz hozzá HD Pack, mint sok más játékhoz
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
antikomcsi #421 üzenetére
Ha a grafika a fontos, akkor játsz krájzisz 2-t vagy várd meg a FarCry3mat
A grafika max 20%-ot számít egy játékban... ezalól kivételek a fenntemlített sorozatok, mert azoknál csak az számít, és nem a sztory
a Doom3 meg nem volt csúnya a korához képest, de errpl nem nyitok vitát
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #459 üzenetére
mouse smoothingot próbáld kilőni, szerintem az lehet a baj. sőt, ha érzékenyebb az egered, szerintem biztosan az, mert nem lesz szinkronban a kezed és a kameramozgás. a wtf féle reviewen valami szörnyűnek tűnt az inputkezelése.
duke3dvel nekem sem, fél éve raktam fel a 3ds verziót, és móka volt (persze azt leszámítva, hogy valami eszméletlenül hullámzik a nehézség).
hm, köszi infot nehézségről: utóbbi időben vagy a játékok lettek könnyebbek, vagy a tény, hogy tudok stabilan fejlőni gyorsan mozgó célpontot és még gondolkodok is, kicsit sok lett.
azt hiszem teljes áron ebből nem lesz megvétel
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #439 üzenetére
ez kellemetlen, ilyen velem kétszer fordult elő: dead space alatt igen, valamint Dirt alatt a B csoportos gépekkel nem bírta a gyomrom a sebességet. doom3 alatt nem. egyébként fura, hogy fps alatt jön ki... nem mikroakad/laggol az inputod? utóbbi miatt talán lehet.
más, általában: játékidő legnehezebb fokozaton mennyi körülbelül tapasztalt játékosoknak?
-
Silenzio
addikt
válasz
Ja, elfelejtettem. Kognitív diszorder ez is - magyarosítva.
Faszaság. Milyen jó, hogy feltaláltuk a mozgóképet, ugye?
-
Serpiko
addikt
válasz
Azta ezt jó tudni okosabb lettem. Thx!
-
Silenzio
addikt
válasz
Epilepsziára gondolsz? Vagy valami kognitív befogadási zavar?
Amúgy szerintem a játék egyáltalán nem csúnya. Elnagyolt, elavult, de súlyosan igazságtalanok vagytok.
A poligonszám oké, az effektek jók, köszönőviszonyban nincs a Doom 3-mal. A kétkedők nézzék meg a szellőzőaknák fénypászmáit, súlyosan elbújhat a tavalyi AvP is, pedig annak aztán van gépigénye. A természetes helyszíneken gáz egy kissé, mert kevés a poligon a tájon, de sztem a Homefront se volt szebb, egyes Unreal 3 motoros játékok meg még sokkal rondábbak.
A játékmenet is fasza. A hirófless sokkal jobb mint a CoD-ok álszimulátorkodása. Tetszik, hogy minden tárgy használható, mindenhez kapcsolódik valami egyedi cselekvés. Tetszik a humor, meg hogy minden pályán mást kell csinálni. Akinek jobban bejön a Kólofdjúti féle szépen tálalt dara, az súlyosan gondolkodjon el, hogy mivé satnyult az agya az évek során, mert ez kreatív és dögös, az meg komolykodó, de szar.
(azért hangulatra a Black Ops nem volt rossz, és a multiról sem nyilatkoznék)
-
szpal17
őstag
válasz
Az érzés ismerős...Nekem is a régi Doom-oknál volt ilyen....nem tudtam miért. És most a Duke-nál ismét előjött. Ugyanaz a mozgás egyébként.
Egyébkébként a játék borzasztóan csúnya és ráadásul a játkélmény sem viszi el a hátán az egészet. Ez nem sikerült sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged