- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
CsendesMark #461 üzenetére
Neked 20%-ot számít az igényesebbeknek meg 50%-ot. A játékélmény felét ugyanis a kinézet adja.
Senki nem mondta, hogy a Doom 3 korához képest csúnya volt, Pont ez a lényeg, a Duke 3D a maga korában nagyon jó volt. én '99-ben játszottam vele, és akkor az szuper volt. A Doom 3 az megint csak jó volt grafikailag és motorilag is.
Ez a DNF is jó lehett volna úgy 2003-ban, mert pusztán arról van szó, hogy míg a többi játék jó volt a maga korában, mi több kiemelkedő, addig ez nemhogy nem kiemelkedő grafika manapság, de egyenesen gyenge.
Úgy látom nem sikerült megérteni, amit írtam, különben a Doom 3-at meg sem említetted volna. Ez a játék csak azért lett megemlítve, mert az volt ilyen, mint ez, ami a rosszullétet kiváltotta, ha leültem játszani.
Ha meg nem számít a grafika, előveszel egy kaland-játék-kockázat könyvet meg 2 dobókockát, és tolod reggelig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged