-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
vargalex #57921 üzenetére
Teljesen jó választás! Olcsó, könnyű, szinte törhetetlen, van hozzá alkatrész (szintén olcsón). Nem túl gyors gép alapból (2. fokozaton azért gyorsabb), de ez szerintem előny kezdetben, mert könnyebb irányítani, ill. megtanulni a kezelését. Sokkal könnyebben irányítható egy kezdőnek, mint egy kisebb gép, egy tiny whoop, mert jobban látszik az orientáció (hogy merre van az eleje-hátulja). Első tanulógépnek sokan ezt ajánlják, nem véletlenül. A profibbak persze fikázzák, mert nekik nyilván már nem sokat nyújt, csak közben azt felejtik el, hogy ők is pontosan ezzel kezdték és az elején az irányítást kell megtanulni, ami egy gyors, erős géppel nem biztos, hogy menne. Kezdőnek pont egy ilyen lassabb gép kell szerintem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vargalex #57932 üzenetére
Eachine E011 / Boldclash Bwhoop / Furibee H801 / Eachine E011C / JJRC H67
Sőt a Furibee F36 sokszor van akcióban, kipróbálni a dolgot kiváló az is. ~$7
szerk.:
Értem. Akkor más ad neked majd jó választ.
Nem vagyok otthon az X5C forma gépekben. Csak a Whoop-okban.
Vagy elolvasod a cikket és megadod magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Honda Forza 125
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged