- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
zombei #74443 üzenetére
"Szerintem Neo-ba kellett volna ez a szenzor, nem még egy épet kiadni."
Abban nincs annyi pénz. Ez is kb olyan mint az autóknál, hogy két széria közé behoznak egyet félnek. Ez a Neo és a Minik közé ekelodik, a kettőnek egyfajta fúziójanak néz ki. Ha a Neo kapós volt, ez még inkább az lesz.
Neot asszem most kell eladni amíg lehet -
-
Sordoran
addikt
válasz
zombei #74362 üzenetére
Pontosabban van lehetősége 120 méter fölé menni, de jogilag innentől már nem nyílt kategóriáról lesz szó, kell biztosítás és jogosítvány, valamint eseti légtér engedély.
Kameránál ezért is írtam, hogy ha minőségi 4K felvételeket akar akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni. Jobb a Mini 2 kamerája, de nem 50% felárért. Igazából ez a mini 2 SE csomag van túl jó áron annyi a baj. -
-
válasz
zombei #74271 üzenetére
Engem nem annyira a neo érdekel, hanem a GN3
A Neo egy játékszer, aranyos meg minden...
Szegény Neo meg is halt ma (
repülésiépségben töltött idő FMC-ben <24h), életét áldozta az Avata2 megmentéséért. Trees are dicks, mint tudjuk.Még jó, hogy tegnap este kötöttem rá care-t
-
-
-
-
válasz
zombei #74093 üzenetére
Arra, amire nagyon sok embernek szüksége lenne, nagyon jó lehet. Jelesül egyfajta mozgó fényképezőgépnek, kamerának használni, rövid, személyes felvételekhez. A kialakítása miatt még az akadályelkerülés hiánya is vállalható áldozatnak tűnik. És talán még megfizethető is.
A gond az, hogy a magyar szabályozás ezt a felhasználási módot is elvben ellehetetleníti.
Nem készíthetek felvételeket egy baráti összejövetelről a saját kertemben, nem készíthetek spontán felvételeket egy pillanatnyi eseményről.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest