- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem bonyolultabb, mint időutazni
Itt szerintem jól össze lett foglalva: #71039Az E-papír cuccba már nem tudom hol találtam kb. jót, de amit írt a topikba valaki, na pont olyan nem volt benne (leírnám mi volt, de olyan luxus funkció, hogy az egész folyamatot visszanézzem nincs benne). Kíváncsi leszek hány nap a nyílvántartásba vétel és társai, illetve arra is, hogy a tavaly júliusban kötött 12 hónapos biztosításom jó-e az új szabályozás alapján.
-
BEndre34
tag
Szia!
Én 2 éve kezdtem egy kis FPV-s drónnal, ami csak 100 méterre ment el. Gyakorlásnak jó volt, de ma már azt mondanám, kezdő gépnek (ha a nagy méret nem hátrány) P3. De ne a standard (szintén saját tapasztalat), mert bár a 350 méter mindig megvolt (semmi módosítás, erősítés nincs a gépen / távirányítón), kicsit visszavett a lelkesedésből a hatótáv. Egyéb tekintetben viszont jó gépek (irányítás, szoftver, kamera) és relatív olcsón (120e körül) hozzá lehet jutni kiegészítőkkel együtt.Ha fontos a kis méret, az árban (120e) egy jól kifogott használt mini is belefér (mondjuk +1 akkuval vagy táskával) és az teljes mértékben hordozható kategória. Erre viszont még gyári garanciád is lenne (persze csak ha az eladó tiszta forrásból vette). A gépről majd a többiek írnak, mert nekem nincs vele tapasztalatom, de a kommentek alapján nem rossz vétel.
Nagyot bukni ezekkel szerintem "nem" lehet, mert ha mégse jön be 2-3 hónap alatt, szinte vételi árban el tudod majd adni újra (nyilván, ha alapból jót veszel meg és nem sérül tanulás közben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Netatmo Weather Station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest