- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Nálunk a marógépeim 30.000rpm-el mennek, és általában 3-12 hónapot mennek el. Igaz az ipari motor, de azok 24/24-ben mennek. Próbáltuk a marófejeket, de 50.000rpm-nél már izzót a maró. De mindig a csapágy megy tönkre, és leáll, hogy túlmelegszik a cucc
Szóval ilyen kicsi motornál az az üzemidő akkora fordulaton egész jó.
-
Jackal2
senior tag
Inkább úgy mondanám, ez IS a gyengéje
Vegyünk valami brushlesst, oszt kész
Akinek kell Cheerson CX-20, most találtam Tiny Deal Spanyol raktár 59.000. Ennél olcsóbban még nem láttam.
-
Jackal2
senior tag
Vettem egy 90 forintos fogkefét a tisztításra, nagyon bevált
Előtte órás csavarhúzóval pucoltam, na az ezer év volt, ezzel meg két suhinás és kész.
Ha igaz lenne, hogy a fogaskerék a gyenge pontja, akkor egy teljesen tiszta motor mitől rossz? Ráadásul mindegyik kék-piros, gyanús a dolog, hogy ott valami el van keffentve. Tudod amikor szétszedtük, láttuk, hogy nincs benne szénkefe, csak két Z alakú drót, amin átfolyik az áram, na arra tippelek, hogy a piros kék és a fehér fekete ugyan az belülről csak fordítva forrasztják fel a két pólust és egy irányba forognak a kommutátorhoz tartozó "szénkefe" utánzatok és mivel nem szimmetrikus, ezért a piros kék előbb megy tönkre.
Abban igazad van hogy ez a félig zárt megoldás a legrosszabb. Mert szét kell szedni és ugyan úgy bele megy a dzsuva, mint ha nem lenne rajta de legalább nem is hozzáférhető
UI: megpatkoltam a motort amin elengedett a forrasztás.
-
Allien
veterán
Már nebántódjá meg, de az a színezés azé egy "kicsit" na. Olyan izé.
Nem lett volna egyszerűbb rendelni hozzá fekete propellert, és/vagy propi védőt? Sokkal jobban látható, ha át cseréled. Lásd a #7248 hozzá szólásomban. Igaz, én csak az egyik oldalt csináltam így, de levegőben ezért jobban látszik. Kivitelezése meg könnyű, mert csak meg kell rendelni a megfelelő darabszámot, és csá.
Lehet vegyesen is, előre a propellert feketére, hárul meg a prop védőt feketére, és lehet, még jól is fog kinézni.
Mondjuk, a ledezést is meg fogom rá csinálni, de ez most más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged