- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Ma voltam kint reptetni Dajdaj kollégával, ő vett egyet, azt vártam hogy nem lesz jó, de azt kell mondjam, hogy király. Tök stabil, jól fordul, hatótávja jó, nem túl erős, viszont kezes, nekem tetszett. Egy negatívumot tudnék mondani:
- ha lemerül, egyszerűen leesik, kb. 10 másodperced van, hogy lejjebb viddLehet vezérelni a Syma X5SW távjával, ami egyébként tök ugyan úgy néz ki, mint az Auchanosé, simán összepárosítottam.
Szerintem anyagminőségre kb. olyan mint a Syma, de nincs sehova ráírva, szerintem másolat. A poén az, hogy volt nálam egy Syma X5 SW, amivel valami gond volt, nem bírtam normálisan repülni vele, ha a hátra kart koppra kihúztam, se jött hátra, nem tudom mi a baja, még megpróbálom kitalálni, esetleg valakinek ötlet?
Mivel nem tudtam repülni vele, ezért az akksikat kiszedtem belőle és áttettem az Auchan "Symába". Ezek kicsit nagyobbak mint a gyári 500mAh, 600-asok és szerintem 9-10 percet repültem velük (érzésre, lehet kicsit kevesebbet). Nagyon élveztem, persze az MJX után erőtlen, de azt megint vagy 5x földhöz vertem, szóval a végére nem repült már, helyette "Symáztam". Megér 16.000 Ft-ot, ha lettek volna saját és nem csak kölcsön akksijaim, elmentem volna azonnal és vettem volna egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest