- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korcsillio #60468 üzenetére
Szerintem az akkumulátor szóból hiányzik egy u betű.
-
Saccco
nagyúr
válasz
korcsillio #60471 üzenetére
Kijön a füst és vége, az nem tart sokáig.
-
Saccco
nagyúr
válasz
korcsillio #60468 üzenetére
Biztos tönkrement valamelyik cella vagy az elektronika.
-
twine
veterán
válasz
korcsillio #60151 üzenetére
Grat. az új szerzeményhez
Valszeg elég nagy lesz a különbség "vezetési élményben" a symahoz képest
Van dji topic gyere át oda -
Teréz Atya
senior tag
válasz
korcsillio #60055 üzenetére
Nem fog menni. A Parrot wifi-n kommunikál, míg a syma saját protokollt használ. Az X5-öknek amúgy is csapnivaló a hatótávjuk.
-
Geller72
veterán
válasz
korcsillio #59943 üzenetére
Szerintem nem. kicsit sok is alapból, ha jó lenne, akkor is, ráadásul szar.
"Amit tudni kell róla, hogy az applikación nem megy a kamera fel-le mozgatása, de gépen és automatikusan ha megdöntöm a drónt akkor megy és egyszer egyszer megszakad a kapcsolat.".
-
válasz
korcsillio #59905 üzenetére
Bebopok túlárazott szarok.
-
Saccco
nagyúr
válasz
korcsillio #59647 üzenetére
Szerintem átverés.
-
Allien
veterán
válasz
korcsillio #59483 üzenetére
Arcbookon rengeteg kamu ajanlatot kapok. A normal ar tizedeert NEM lehet semmit se venni. Ezt el kell fogadni! Ez alol csak az ismert oldalakban szabad megbizni. Ilyenek a teljesseg igenye nelkul:
Hobby king, Gearbest, Banggood. Ebaj szamomra sokmindenben felejtos... Kiveve ha leinformalhato az elado. Tobb eve van jelen es magas eladasi szam mellett magas elegedettseg akkor talan... De ez egyeni. -
Ch4r0n
tag
válasz
korcsillio #59479 üzenetére
Szia! Én elsőre tanulógépnek az x5-öt venném. Pont nemrég kaptam is egyet kölcsönbe. Nagyon stabil gép, szinte alig kell vezetni, tartja a helyzetét elég szépen. Olcsó és, ami fontos van hozzá alkatrészt bőven. Kis gépen jobb szerintem tanulni, mert nem kell neki akkora hely és az emberek, szomszédok figyelmét se kelti fel annyira.
Mivel kefés motoros azt valószínűleg cserélni kell majd elég hamar, főleg ha odavered, márpedig oda fogod.
Szóval szerelésre és forrasztásra nagy valószínűséggel számolni kell. Illetve egy plusz aksit érdemes beszeretni az elején. Mert kevés lesz a pár perc repülés, főleg amikor az elején folyamatosan repülnél, gyakorolnál.A Headless modot el kell felejteni, azzal nem lehet megtanulni. Illetve a telefonos irányítással sem, csak a kontroller. Kicsiben kezdjél, lebegjél, forogjál, csak pár méterre menj el és ha már megy a dolog írjál le kisebb köröket. Ha már megszoktad az alap dolgokat, akkor próbálkozz azzal, hogy a drón feléd, esetleg jobb vagy balra néz és próbáld úgy is irányítani. Persze ehhez már kell valamennyi gyakorlat, mert felcserélődnek az irányok.
Szélbe ne menjél ki és minden felszállás előtt kalibráld a gépet! Nagy körültekintéssel reptesd, vigyázz környezeted és embertársaid épségére!
Elsőre ennyit érdemes tudni szerintem.
-
Zsee75
tag
válasz
korcsillio #22813 üzenetére
esetleg nézd meg őt. [link]
igen sok symat ad el jókat írnak róla én is rendeltem tőle, gyári dobozba jött nem is csak egy hungarocelbe. Ilyeneket nézz mennyit adott el miket írnak róla stb meg hát a képeket. kb. ennyi
csak figyelj mindig mi van a csomagban (transmitter, battery, camera) -
Zsee75
tag
válasz
Hát ha megnézed a képeket a gép tetején rajta sincs hogy az syma lenne. és a syma távirányítóján is van syma felirat egyébként.
-
válasz
Hát, hogy nem 2eFt az ára.
-
Zsee75
tag
válasz
korcsillio #22722 üzenetére
ez nem eredeti Syma. én ezt nem venném meg semmiképp, nehogy meglepetés érjen..
-
Jackal2
senior tag
válasz
korcsillio #22723 üzenetére
Első igen, második nem.
-
korcsillio
addikt
válasz
korcsillio #22722 üzenetére
Vagy ezt?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
korcsillio #2349 üzenetére
kintről olcsóbban megkapod az igazit
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
korcsillio #2178 üzenetére
Mint írtam most kezdem majd én is, így 0 tapasztalatom van. De neten utána olvasgatva, illetve a videókat látva elég jól irányítható ez a típus, és ajánlott is kezdőknek.
Illetve úgy néz ki (vagyis már lefixáltuk) hogy megveszem Otisz kolléga gépét is, ami egy Syma x5c-1, ez is ajánlott darab.
Ahogy látom kamera nélkül pl itt elég jó áron van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
korcsillio #2153 üzenetére
Én is most kezdem, még várom hogy megjöjjön, de hosszas utánaolvasás után emellett döntöttem:
Van egy halom videó róla: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest