- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Peaceliker #62523 üzenetére
Valaki elárulja a kupon kódot amivel akkorát lehet szakítani?
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #62520 üzenetére
Nm
Végülis vettem én is, ennyiért jó.
Nézegettem már régebben is, akkor 6k volt teljes áron. Még úgy is elmegy. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #62515 üzenetére
István vett, azt mondja nem rossz. Ez van a revenge55-ben, videókon meg lehet nézni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #62515 üzenetére
Én most vettem egy párat.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62390 üzenetére
itt a ravalo propeller!
2.3inch prop
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62376 üzenetére
Na tehát van 3 fajta akku, mindhárom 1300mA ebből 2 fajta 65C az újan jött meg 110C.
Az újan jött kicsit vékonyabb de hosszabb vagy 1cm-el.
Aranyos a doboza, de nem übereli a Graphene mágneszáras kemény dobozát és a bársony zacsit amiben azt küldték.
Jut eszembe róluk(Graphene), nem igen bírják még azt a strapát sem amit én csinálok velük néha, mert a "bugyijuk" igen csak meg van levegősödve(pedig nincs sok töltés sem bennük). -
tatabike
őstag
válasz
Peaceliker #62285 üzenetére
Oké. Asszony ötlete: kössek rá spárgát, és eregessem sárkány módjára...
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #62256 üzenetére
"5045 nálam nem bírt ki 1-2 akkunál többet és hagyta el tollait"
A vékony kivitelűről beszélsz? Én főként a vastagot használtam, de azért azt nem mondanám, hogy könnyen törik. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62253 üzenetére
A KK nekem sokkal vastagabb/nehezebb/bumfordibb/rugalmatlanabb volt akárminél, ami most van. De például kezdeni, gyakorolni olyan dolgokat, aminél nagy az esély a csattra bőven jó a KK is, és kiba bírja is. Aki sok propt "elfogyaszt", annak mindenképpen költséghatékonyabb a KK. Attól függően, hogy mire akarod használni a HQ/Avan/Dalprop már egyéni preferencia. Szerintem.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #62247 üzenetére
5S akkuval hasonlítottam össze a gyári X220s propellert és a KK 5045 propellert.
Az eredmény aggasztó volt!
Míg a gyári propeller szinte azonnal kiemelte a gépet, addig a KK messze elmaradt teljesítményben, és úgy csaptam a fának a gépet, hogy azt hitték a haverok semmi nem is marad a gépből, de hála a duplán szerelt alsó, és felső lemeznek megmaradt. Csak egy kar tört, de az annál a becsapódásnál valóságos csoda
A videót visszanézve még kicsivel korában is kezdtem a KK propellerrel az emelést, de gyalázatos volt a stock propellerhez képest.
Ami probléma, hogy a gyári propeller meg, amit akkor használtam először egy akku után így néz ki:Baromi jó a végsebessége, és baromi jó a reakciója, de egyszerűen megsemmisül.
Sajnos nem is egyedi eset, mert ez egy rossz tulajdonsága.
Ami a bal oldalon van volt a gépen, amikor a csodálatos 157km/h sebességgel hasította a levegőt.
A KK nem rokkant bele, de hihetetlen a teljesítménybeli különbség!
És az igaz, hogy nehezen lehet a KK propellert selejtezni, és szerintem csak ennek köszönhetem, hogy eddig mióta reptetek 5" -ból csak 5 szett le kukázva. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62233 üzenetére
Meglátjuk a GF 3035 propokkal és a Nazgul T3061-el is, de lehet, hogy utóbbiak már nagyon zabálósak lesznek. Bár ezek a motorok vannak 4"-ra is.
. Ez a 1408 ráadásul azért is cudar, mert a setup qrva könnyű..
.
GF3052 is jön. Meg akarom nézni, hogy milyen proppal és milyen akkuval jó nekem. Vmiért a 4s/850-es gnb is majd annyiba kerül mint egy Infinity 1500-as 4s-es.
. Pedig most kelleni fog pár darab..
A nazgul T3061. :
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62229 üzenetére
nekem csak egy 2,5" collosom volt 1104/7500KV vel... de 90gramm! kb feleannyi repideje volt mint a 3 collnak... 2-3 perc VS 5-6perc.... na most 90 grammos gép mar 3" is lehet sot kevesebb mint 80grammal 3 collon! nekem a nagy ugras 3" jelenti annyival tobb ero van benne hosszabb aksi idovel... a 3" ra felraktam egy 1000-es 3S aksit ami 110gramm es olyan boldogan vitte a a sulyanal nehezebb aksit
van itt egy 1306-os is KV4000 3collon de a 11xx sokkal jobb.... kb akkor vannak pariban ha 13xx kap +1S-t!! szoval 11xx 3S = 13xx 4S....
azt gondolom 3" alatt nem is erdemes 11xx épiteni..... a 3" alatt de tenyleg minden a grammokon mulik.... ugy gondolom hogy
2" minimum 7500KV de inkabb tobb! es maximum 60 gramm
2,5 minimum 6000KV de inkabb tobb es maximum 70 gramm
3" nal nincs ilyen szigoru hatar 10-20 gramm ide vagy oda... mindenkepen jo lesz!összel épitettem az ELF88-at 1102/11500KV... 59/60gramm es a szezonvegi (kb 80%-os volt) 2S 500.as bolttal megvolt az 5 perc repido! ezert gondolom 2 es 2,5 colnal a suly nagyon mervado!
most a DYS.el is megprobalom motoronkent minus 1 gramm....
aztan nekem a szivfajdalmam vmi normalis kamera es ez az RC micro swift2-tol indul ezek a AIO/CMOS olcso technikak... nem nem.... szoval megprobalok egy 95mm-est osszerakni RC-vel es ujra 1104 vagy esetleg 1106-al.... reménykedem a 70grammban....szoval tenyleg 3 coll alatt megy a grammnacizkodas
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #62227 üzenetére
De amúgy annyira nyomom ezt a 2.5 colt. Próbáljátok már ki hogy csak nekem placebo vagy tényleg annyival jobb mint 2" xD
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62225 üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62199 üzenetére
Nekem ez a 2"-os vonal teljesen zsákutcának tűnik, el is engedtem. (2-3s-re gondolok, nem az 1s-es snapi és társaira) Ahogy tulajdonképpen az egész 11xx-et. Fényévekkel jobb a 3"-os vonal, nagyobb motorokkal. Most már látom, hogy az ER130 miért nem volt tökéletes, repülés szempontjából. Sokkal jobb szerintem egy 14xx/alacsonyabb kv értékkel, mint bármilyen 11xx. Akkor is ha nehezebbek a mocik. Egyszerűen vicc kategória volt, hogy 2"-on 2 perc volt a repidő. Úgy repült tényleg, mint egy valami, amihez propot kötök. Mint egy tégla. A 3"-on többet repülök a 2"-os 450-550 akkuival, mint amit a 2" repült ugyanezekkel az akkukkal. 3S-en. Az igaz, hogy 2s-en nem próbáltam, mert nem volt meg addig. De szerintem semmit sem vesztettem.
Az is igaz, hogy sokkal több a lehetőség, mint akár csak egy éve. Sokkal egyszerűbb olyan setupot összerakni, ami könnyebb. Ma megmérem a 3"-t. Nem lennék meglepve, hogy még a vastag karok ellenére a 1408-as motorokkal sem lenne sokkal nehezebb, mint a 2"-os gép volt. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62197 üzenetére
en 7500-ra gondoltam.... mert 3 colon a 7500 / 3S -en agilisaban repul mint a 6000KV... viszont az teny hogy 6000KV-val majd 1 perccel tobbet.... de hogy 2colon mi a jobb??? a dino ban volt 1104 6000KV... az csak visnyakol meg zabált es nem is volt nehez.... ezert mertem inkabb magasabb KV-ra gondolni...na majd ha nem jo? akkor van itthon emax 1106-6000KV vagy 1104-7500KV.... ha egyikkel sem tessek akkor neznem kell bele vmi motort.... mondjuk az ELF88.ba 60grammhoz eleg volt a 1102-kv11500.... igaz punchra szitta az aksi
de azt meg mar a szezon utani aksi gyengeségre fogtam
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62195 üzenetére
a 1105-os milyen KV... vagy melyik a legjobb 55-65grammhoz? link is johet!
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62193 üzenetére
40g? az már BAT100 osztaly.... papir vekony vaz.... kis lofutyi az egesz....
akkor lehet felugrik egy 1104 5grammos verzioban KV7500.al? na majd kiderul? -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62191 üzenetére
az elf88-ban... most 1102-es eachine van ami 4,6gramm/darab... de a 95-ösbe DYS 1102-es lesz.... az csak 3,5gramm... szoval lehet a vaz tobbletet visszanyerem a motorokon?? mar csak az 1,5grammos AIO light kamera csereje foxerre ami 5.6gramm itt lesz többlet........ aztan alu oszlop acel csavart meg leszállo talpat és motorvédőt hasznalok ami par extra gramm..... aztan kotegelok ide meg oda... igy jon ossze a 60gramm....
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62189 üzenetére
jaja nezegettem én is de ez egy tornyos kis fos ebbe épiteni és vedelem is legyen a kameran? a nyaron volt tornyos gépem de kinszenvedes inkabb elf88... jobban vedett egyforma sullyal... igaz RC/foxer micro nem fer bele.... a 95-os kicsit nehezebb de vedetten bele lehet rakni RC/foxert.... remélem
kb 10grammal lesz tobb mint az Elf88.... az 60gramm a 95 lesz +4/5 gramm a keret es +4/5gramm a kamera...???
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62151 üzenetére
én ezt vettem occcoeee... [link]
de csak 2colos 14gramm es fogad microt!
ugy saccolom 65-70gramm lesz fugg a motor sulyatol es egyebektol: -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62177 üzenetére
Én aztán jó magasan próbáltam, vagy 30-40-50 m biztos hogy volt.
Persze hogyan ért földet, a kamera lencse is bele volt fúródva a földbe, mert hiába volt alsó aksis, akkor is hanyatt landolt.
A lencse olyan lett mintha mini sörétessel rálőttek volna, na nem baj van másik, betekertem, 1 bukfenc után pont úgy jártam, több lencsét nem cseréltem aztán, mert még nem volt nagyon észrevehető a képen a hiba.
Aztán pár nap múlva sima repkedésnél meg is halt az a kamera.(#62178) Geller72: Olyan kis aranyoska, de nekem ennyire kicsi nem kellene, valahogy a kicsikkel nem tudok repülni.
Még a 210-220 is nagyon billeg néha nálam. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62175 üzenetére
Jaaa... hát én olyanokat nem szoktam csinálni, múltkor próbálkoztam, pár flip volt aztán mondom kipróbálom ezt a manővert, de csak szerelés lett a vége.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62173 üzenetére
Sziasztok!
"Ma már egy alja 5col racer is van olyan erős hogy ha benez vmit az ember van erő a mentéshez."
Valami olyasmi mentésre is gondolsz mint [ennek] a vidinek a vége felé?
Én csodálkoztam a legjobban hogy a levegőben van még a gép. -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #62146 üzenetére
Már nem agyalok, vettem
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #62071 üzenetére
Diatone 2019 gt r249+ 17.3g 5700ft. Az azért kicsit fájós egy ekkora vázért, de agyalok rajta
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62138 üzenetére
A fenébe ez meg eszembe sem jutott, csak így ahogy írod.
Na majd csak lesz valahogy.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62135 üzenetére
Valahogy Így vagyok vele én is, tehát veszek/tem egy készletet(-10%).
De most gondolkodom, hogy így marad egy készlet motorom, amihez nincs vázam.
Na nem baj, akkor veszek egy ["klasszikus"] vázat nagyon occon, így megoldódik a felmerülő kérdések még egy része.
Különben sem rossz váz az, ilyennel értem el eddig a legnagyobb sebességemet (136-138) meg a legnagyobb magasságot is(300+m).
Boldog Karácsonyt minden fórumozónak és kedves családjának!
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62132 üzenetére
Igen ahogy írtad utána néztem, és annak tűnik.
Csak nem tudom hogy a Stator méret nem lehet elírva, Már megvan, 28x21,6mm.
Na meg ne nézne ki ilyen baromi randán azzal a magas Statorral.Tudod úgy vagyok vele, hogy ami meg amilyen repülés nálad egy hónap alatt lefut, az nálam talán még 3 év alatt sem.
Meg 4db motor árán kapok 8-at, úgy hogy nem kellene vennem tartalék motort.
Filózom nagyon rajta hogy vegyek-e belőle egy készletet. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62130 üzenetére
Abból van azt ismerem, tehát nem kell.
Még hogy 10 EUR vagy USD de ha 2db-ot adnak annyiért akkor még csak elfogadható lenne, de hogy 1 motorért annyit, az túlzás nekem.Vajon [ezek] milyenek lehetnek?
Amúgy [ilyeneket] használok/tam több gépen is, mert volt akciósan anno és bevásároltam belőle.
Nem túl erős és gyors, de csendes motorok, és elég kevés Amper kell nekik, az RS2205 sem igen mutat fel többet.Azért néztem azokat a motorokat, mert elég nagy emelőerő van írva, és még nem túl drága.
Egyébként észrevettétek hogy ha nagyon olcsó egy motor, akkor sokszor nem adnak hozzá anyát? -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62127 üzenetére
~10 euróért már van. Kuponozható is. (BG pl) Épp én is azt néztem. Van olyan gépem, ami 2 éves és az első szett moci van benne.
.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #62099 üzenetére
B+ a 6 col propokat, múltkorában osztogattak ajándékba valamik mellé 6040x2 verziókat, én meg az akkori kreálmányomra rá is raktam próbaképpen.
Azon 4 in 1 30A ESC van, és ezekkel a propokkal be is szippantotta a 116-118 A-t(ennyit láttam a kijelzőn), csak úgy horpadt az oldala a Graphene Turnigy 1300 65C aksinak nyélgázon.
Ja amúgy most néztem felmegy erre is, egyik irányban 10mm másikban 14 körül marad a propok végei között, és kicsi megerősítéssel meg benne a PDB 94g, az Arm 4mm szabvány Martian II 220 (volt eredetileg).
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #62099 üzenetére
235-re elég ritka, hogy felmenjen a 6"..legalábbis eddig, ami nálam megfordult..
-
Klemens
őstag
válasz
Peaceliker #62078 üzenetére
Timer & Peaceliker: Néztem azt is, de az még használtan is simán 130 ezer vagy több. Ráadásul a repülési ideje eléggé kevéska, 10 perc amit biztosan megtesz, de nagyon maximum 15 perc.
Viszont nagyon pizitív, hogy tényleg kicsike és kisebb kis dobozban elfér amit el lehet tenni hátizsákban.
Ez a MI drone 4K-ról nem mondható el. Azt tény és való, kellemetlen lenne túrán magával cipelnie az embernek. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62088 üzenetére
a 8 ejros Lst S2 vel nekem sincs bajom ennyiert ilyen jár : ) hasznalom én is a kis tenyernyi gépeken nincs azzal semmi baj! csak ugye a kifizetett euro es szolgaltatas fugvenyeben tavasszal mikor 25 ejroert kinaltak a sparowot es 28-ert a micro RCswift2...a 3ejroert tobbet kaptal! OSD/CCD! a sparow nem ert volna tobbet 15nél.... viszont 30-ert RC3 M12 vel.... a legjobb!
-
Djuree
félisten
válasz
Peaceliker #62081 üzenetére
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #62071 üzenetére
erre én is vevő lennék!
-
Djuree
félisten
válasz
Peaceliker #62028 üzenetére
bebop 2-őm van. ez wifis.
igen, ez kamera drón, a ti gépeitekhez nyilván az alacsony késleltetés miatt jobbak ezek a szemüvegek, ott úgysem annyira a felbontás a lényeg, olyan sebességnél úgysem látsz sok mindent, max mosottan.
én azért írtam mert a kérdező úgy vettem ki kamera drónt akar, meg kezdő is a témában. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61958 üzenetére
És (#61957) AMDaZERG_1 köszönöm válaszaitokat, valahogy én is így gondoltam, csak ilyen fajta vezérlővel még nem volt dolgom.
-
sketchifun
senior tag
válasz
Peaceliker #61949 üzenetére
Nemhogy áram alá tettem, még repültem is vele.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #61935 üzenetére
Köszi!
Legyaláztam egy propot, sokat nem ment. Véleményt később írnék róla.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61938 üzenetére
Köszönöm a megnyugtató választ.
Ez már régóta megvan, egy akcióban vettem 1300Ft áron, tehát csak itt hentereg nekem.
A felfogatás amúgy nem érdekel, mert fúrni tudok még 4db furatot, tehát nem szempont, ZMR váz meg mindig akad a ház körül mostanában.Amúgy ha jól néztem, BF 3.1.0 Omnibus van rajta, valami Aurora80 vagy mi a fenéhez volt ez anno.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #61921 üzenetére
Köszi, próbálkozok.
Betaflightos gépen nincs gond, ott csak 1 usb kábel és állítgatok, de a silverware-es gépeken macerás.
Összeakadás alatt azt értettem, hogy több hullámot hozok létre azzal, hogy mind a kettő helyen be van állítva. -
ggggg5
csendes tag
válasz
Peaceliker #59264 üzenetére
elnézted
-
sketchifun
senior tag
válasz
Peaceliker #61911 üzenetére
Igazság szerint mindegy is.
Ez a kis masina úgy néz ki, bukta, akkuval együtt.. A nagy vasban az FC halott.. A hétvégén nem repülök...
-
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #61879 üzenetére
szerintem a gyári nagyobb amperrel tölt, mert belegondolva, az gyorsabban is kész-t jelez... na meg még túl is tölti...
most azt tervezem, hogy a Q6-ra rákötöm sorosan a 6db h8mini akkut és úgy fogom őket tölteni (mint egy 6s-es akkut) és akkor cellánként/akkunként balance-olja őket. Az más kérdés, hogy az akkukból 2 újabb, és néhány pedig már gyengébb... most már a télre ezek az akkuk maradnak, majd az új szezonra lesznek újak -
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #61875 üzenetére
hát a H8 mini akkuk-ról lenne szó: 150mAh...
nos a gyári töltője nemtom mekkora A-val tölt, de az azon kívül, hogy időnként túlttölt (4,22-4,23V) ... az elért fesz. csak kb. 5-10 perc után megy 4,2-re vissza vagy az alá, tehát nem egyből kezd csökkenni (majdnem 1 éves, rendszeresen használt akkukról van szó)...
a másik töltő az ISDT Q6 plus.. ezzel 0,2A-rel töltöm őket, 4,20V-ra... nos a töltés leállítása után egyből átlagosan 4,18V körülire csökkennek.... töltöttem őket 0,1A-el is akkor kevésbé lép fel ilyen jelenség. Az 1C ugye 0,15A lenne, de ilyen nincs a töltőn, csak 0,1A 0,2A stb.aztán a fesz. később lassan tovább csökken mindegyik esetben, de az már más tészta, valószínűleg amitt van, hogy az akkuk már elég használtak... az egyik most két napot volt kint: megfagyott, megázott
és közben rá volt dugva a fán lévő h8 minire, mivel 2 napig nem tudtam lehalászni, tehát még le is merült.. igaz mikor megszárítottam majd megmértem, 3,42V volt, tehát nem is olyan vészes...
szerk.: most jövök rá, hogy a gyárival mikor töltöm, majd gyorsan leellenőrzöm, akkor már ki van húzva, tehát addigra már lehet az esetben is csökkent a feszültség... de akkor ez azt jelentené, hogy a gyári mondjuk 4,25 vagy fölé tölti -
ot93
senior tag
válasz
Peaceliker #61863 üzenetére
de azt mégis hogyan, hogy mindegyik 4.20-ra állítja be, jelez, hogy kész, és kihúzás után mégis az egyiknél lecsökken valamennyit... ?
persze az akku is már régi, de azt gondolnám, hogy mindegyik töltővel ugyanazt csinálná... -
sketchifun
senior tag
válasz
Peaceliker #61836 üzenetére
Találtam itthon egy minigépbe egyet, hát, több mint a semmi. Hatótávra kíváncsi leszek....
Másik drónnal ott tartottam, hogy letörtem egy kondit az alaplapról, ezért nem beszélt a távval.
Kapott új kondit, már dumálnak.
Ez ugye egy Walkera Rodeo 150. Cleanflight-tal. Van rajta most valamilyen cleanflight... De érdekes. Például tök késve reagál a gázadásra, és nem is forgat egyszerre minden motort. Van olyan, hogy fél gázon csak 3 motor forog...
Szerintetek?
-
Grillo
őstag
válasz
Peaceliker #61803 üzenetére
OK, köszi!
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61774 üzenetére
Írtam hogy ugyan úgy raktam vissza mindent, és nincs benne resource.
Először én is azt akartam csinálni, aztán mondom te balfék ott a csatlakozó az [ESC-n] 4db kábelsaru kiszed és visszarak jó sorrendbe.
Amúgy a vezetékek is meg voltak jelölve (csikozva)mielőtt kiforrasztottam volna őket szétszedéskor.Ja igen, a címke hamis adatokat közöl, mert nincs rajta 5V 3A Bec.
(#61777) sketchifun:
Ha szívni akarsz, rakjad csak fel azt is és próbáld ki.
Amúgy talán a BF a legegyszerűbb, ha valakinek elegek az alapbeállítások is, márpedig kezdőknek biztos hogy elég az is(mint nekem is). -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #61774 üzenetére
Sorrend!
Milyen jó lett volna ismernem, mikor lent voltam és ez miatt kellett hazamennem.
Telefonról be tudtam volna lőni boldog lettem volna.
Kerestem videót is lent hátha nem kell baktatnom, de nem találtam.
Mit kell begépelni?Ja, megjött a BH R6 2306 2450 motorok közül amit tartaléknak vettem. Amit korábban vettem okospostával még sehol. DHL fogja majd egyszercsak hozni, de amit megfigyeltem, hogy amit nem azzal az okospostával hozattam már rég megérkeztek, pedig...
Szóval szép, mint valami ékszer, de mégis avenger jobban tetszik, mert attól olyan vadállat kinézetet kölcsönzött volna, és nem ilyen Andrássy úton vonulgatókra hajazna. Mindegy, mint itt írtátok nem vitrinbe lesz
-
sketchifun
senior tag
válasz
Peaceliker #61769 üzenetére
1100
Tudom, jó nagy baromság. Természetesen lehúzva sem armolt...
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #61696 üzenetére
Általában sehol, ahol paypallel fizetsz.
. Csak letétben van és jelzik, hogy kifizetted.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61660 üzenetére
Lehet, és ahogy észrevettem az olcsóbb alkatrészek egyre silányabbak(Alis).
Lejjebb amit írtam, meg kaptam választ is, arra meg most [Ezt] léptem, van egy hosszabb verzó is ahol az RTH-t is tesztelem, meg telefonnal felveszem a leszállást is.
Majd összevágom/csapom és azt is felrakom(a kitakarást meg megcsinálom később majd).Most örömömben hogy tud ismét repülni azzal a vacak F3 Acro vezérlővel a másik gép, amit az este/éjjel kínlódtam össze, hogy csak feltoltam.
Tó nincs a környéken, csak az a patak 2 oldalt 2,5-3m magas náddal meg sűrű magas gazzal.
Érdekes hogy fentről mennyire nem létható hogy milyen dzsindzsa az egész, meg milyen keskenynek néz ki, pedig gyalog elég átvergődni rajta. -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61654 üzenetére
Nem sokat(1-2 perc), amíg bekapcsoltam a szemüveget hogy mit látni, meg a portok beállítására néztem rá.
Ennél sokkal hosszabb ideig be volt dugva sok gépem számtalanszor.
Na meg hogy a VBat port + füstöljön(szénné átégett) el az elég érdekes, persze utána már ott zárlat lett, így vitte a procit is. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #61592 üzenetére
Ahhoz nem lehet, de sanszos, hogy nem is kell.
ezoli, ezekkel a színekkel annak tűnik 😀
Részemről randa... De azt veszem meg...Haverom egyszer úgy járt, hogy leszállt valahol, majd felszállt, de ezzel az volt a gond, hogy a landing zone
kutyaszar volt, amit tisztességesen szét csapatott a gépére. Amikor vissza ért a gép látta, hogy valami nem stimmel. Autó mosóba vitte a gépet -
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #61544 üzenetére
Az olcsó GB saját márkás motornál volt nekem is gondom az anyával, azt hittem desync-el a motor/esc. De aztán kiderült, hogy csak az anya lazult meg. Semelyik másiknál (kingkong, emax redbottom, ldpower) nem volt ilyen gondom
-
fape
senior tag
válasz
Peaceliker #61519 üzenetére
Van mind a kettő és csak beállítás kérdés melyiket küldje a vevő. Aszem a távon lehet állítani.
Ibusnak lehet kell -100, hogy az fc észre vegye a failsafe-et. -
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #61367 üzenetére
jaja én is azt néztem labankent 4 csavar....
atombiztos lesz de titan csavarokkal tuti konnyu is -
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #61321 üzenetére
Köszi! Akkor nem aggódom. Mondjuk végül egy nagyobbat vettem, mert láttam hogy sokan vették Jumper T8sg-hez, T12-be is passzol.
Ez 2290huf lett postával mindennel kuponozva. Ehhez van átalakítóm, így tölteni is tudom, az sem utolsó szempont
KaiotEch: Ember, idegállapotban voltam, találsz az írásomban komolyabb hibákat is
Másfelől ha ez felbosszant, annyira hogy kötekedj, akkor örülök hogy sikerült felidegesíteni.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #61292 üzenetére
hááát nalam az elso FS eresztes multev novemberiek amikor kb 20 ejro volt egy torony akkor vettem 2 tornyot meg 3 akcios Leader 120-at..... azokon a BEC 5V/1A volt és a pozitiv kabelt kulon fel kellett hozni az ESC-rol az FC-be.... Na ezek szép lassan hulltak kifelé hol az FC fustolt el hol az ESC adta meg magat... aztan valamit eladtam.... mara már csak 1db ESC van azokbol....
viszont a kovetkezo FS verzio ahol 5V/3A a BEC és nem kell kulon piros kabel az ESC-rol.... na ezek jobban birjak foleg a HAKRC - ESC-vel.... (4x20/25A) de elviszik boldogan meg az 5collt is 2204-es mocival 3-4S-en.....
Es igen ez a párositás 20+20 ejro...... viszont ennyiert már van EMAX torony is ami igaz csak 4x12/15A de ez is birja 20x20-as de tobb minimeterrel kisebb mint az FS... nem nyulik tul a 20x20-as csavarokon.... szoval szukebb helyre jobban épitheto mint az FS... pl majd az ELF88-ba.... ja es van rajta beeper... azzal sem kell bibelodni meg helyet keresni....
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #61289 üzenetére
ESC.... kis cucc rajta ropogos lett...
ez 16x16-os torony van benne: [link]
ezek a 16x16mm teeny cuccok nem vmi stabilak.... foleg 2S-en!
az FC szar! és lehet ez miatt fustolnék el az ESC-ek!
az FC.... azt csinalja mint a pikoBLX... vmi probléma van pl nem sima a leszállás akkor elkezd szabalyozni (még ACROban is) majd dobálja magat a gép a foldon mint vmi hisztis picsa 1-2secig hiba disarmolom... ugy kell leszállni hogy fold felett disarm aztan potty leeses
na most a videon hááát nem leszállni akartam csak simán beleálltam a foldbe ez nem is lenne gaz de szerintem az FC probálkozott a foldon szabályozni..... ráadásul elötte én is toltam neki hogy kihuzzam... viszon a propok a foldre erve megálltak hiaba disarm....... aztan ESC se vmi acelos 6/10A... sok volt neki azt fust!....
nem tudom mit rakjak most bele.... nincs is mit.... de mit rendeljek??valszeg... EMAX 20x20-as lesz! 10/15A stabilan tette egesz nyaron a dolgát....
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #61250 üzenetére
Azt mondod 1404 DYS 4300kv jó lehet? Tempó és rep idő lényeges.
Ehhez melyik propeller típust érdemes? -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #61250 üzenetére
A 11xx-hez képest írtam, a 1404-et nem ismerem.
.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #61192 üzenetére
Ok, hogy mehet hátra, de abban az esetben, ha az nem 30x30 beépítős. Ráadásként nekem split van benne, és így is épp csak befér a Wiazard váz magas odújába. ESC, FC, Split, VTX, alul meg a PDB, ami valóságban nem is az, de ~2mm magas. Maradok a Wizardban, amivel kizárólag az a gondom, hogy kartöréskor szét kell bombázni. Idén meg volt már kar csere. Ami még tetszene az Armattan F1 5" váz, amiből kínál is Rontó egyet, ami már kapott eleget, de nem tudom, hogy a gariztatás átszállhat e új tulajra.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61177 üzenetére
Igen valószínű, tegnap a fél éjszakám ráment mire rá tudtam varázsolni egy Firmware-t az 1-es ESC-re, mert az istenért sem akarta.
Volt belőle tartalék 1db, de ugyan olyan sz@r volt mint a másik.
Ma repültem egyet vele 5040x4-es propokkal, nem a legjobb de ment.
Az 1-es ESC viszont sokkal jobban melegszik mint a többi, sőt az volt meleg(nem forró) a többi meg szinte hideg.
Amúgy meg RTH kapcsplva szépen hazajött és leszállt.
Azt viszont még most sem értem hogy a lekapcsolt táv esetén(tehát jelvesztés) miért nem jön haza, miért csak leszáll és kész(régiekben nem így volt).Nem vásárolt valaki ilyen ESC-t ami felesleges(HAKRC H32 BLHeli - 32 30A ESC)?
Jelenleg nem találok értelmes áron eladót, vagy ha még elfogadható is az ár a szállítás sok.Olvastam [RCG-n] hogy lehet valami koppintás, mert hivatalos oldalon amúgy nem található, valóban jó lehetne helyette az UFOFPV 30A?
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61174 üzenetére
Prop nem törött a levegőben, motor ESC dologról nem tudok nyilatkozni hogy mi történt fent.
Utána csak annyit próbáltam hogy felemelkedtem vagy fél méterre, mert merült volt az akku.
Hibát így nem vettem észre, majd holnap kerülök vele egyet.Lehet valamelyik ESC döglődik és azért nem látja a BLHeli Configurátor a beállításokat?
Eddig csak az 1-es ESC-t cseréltem de akkor sem látta a beállításokat.
Vagy lehet FC hiba is, vagy FW talán? -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61166 üzenetére
Persze hogy nyomtam neki, felül ki is írja, és sokszor próbálkoztam.
Már letöltöttem a legújabbat is, próbáltam a régebbi verziókkal(nem ez az ablakos).
De semmi, egyik sem kapcsolódik.
Megnéztem az 1-es ESC-t, leforrasztottam és USB linkert használva cstlakoztam hozzá, sőt Flash is volt, persze csak azonosat írtam vissza rá, de sehol semmi.Pedig biztos hogy valamikor csatlakozott hozzá, mert a motorok csak simán be vannak kötve egyenesen, és meg kellett forgatni az irányokat.
Egyszerűen nem értem, nem tudom mit nézzek meg, mit állítsak be pontosan.
Amúgy meg repül a tragacs, csak az oszcilláció van 5" és 6"-on is, egyedül 4"-on nem volt(csak nagyon kicsi ami már simán elmenne).
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61160 üzenetére
Ne idegelj fel, akkor a többi gépem miért megy alapbeállítással aránylag normálisan, rakhatok azokra akármilyen propot?
Van más is vele, pl. BLHeli-Configurátor csatlakozik ugyan a porthoz, de a beállításokat nem olvassa ki, nem mutatja.
Egyszerűen semmit nem mutat, mikor kilépek belőle akkor csinál Rebootot a hang alapján, úgy mint a többinél aminél látja a beállításokat.
Na ilyenkor mi lehet vele, lehet az 1-es ESC-t nem látja ami a Master, így a többit sem mutatja?
Lehet ez végett van az oszcilláció is?
Egyszerűen nem tudom mit próbáljak ennél a gondnál sem? -
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61135 üzenetére
Nagyon nem is nézegetem, max az időt, aksit, távolságot.
Ja meg a sebességet és a magasságot ha bizonytalan vagyok hogy milyen magasságban is vagyok.
A műholdak száma csak azért van kint, hogy lássam mikor éri el azt a műholdszámot amikor már enged repülni.
De mondjuk csipog is olyankor, ha elegendő a műhold.A többi meg csak azért van mert jól néz ki, hasonló kicsit egy igazi repülő kijelzőjéhez.
Sajnos akárhogyan keresem a Missile funkció kijelzését az istenért sem találom. -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #61135 üzenetére
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61128 üzenetére
Csak és kizárólag a te kedvedért, a szöveget is olvasd el alatta.
-
kriszbon
őstag
válasz
Köszönöm a választ.
Softmount az van, az értékeknek utána nézek.
Az a baj hogy iNAV gyári beállításokról nem sok képem van lementve, igaz most találtam 1-et amin azért kicsit másak az értékek, és az a gép repült aránylag rendesen(az iNAV verzió kb. azonos).Nos őő... a szövegről annyit, hogy ez egy régen felírt fontkészlet, és figyelembe véve az utóbbi időben a malőrjeimet a MinimOsd fontkészletekkel, még nem volt bátorságom hozzá hogy elcsesszem ezt is, és szimbólumokat csináljak belőlük.
-
vandor01
senior tag
válasz
attol félek hogy zabalni fog mint állat 2perc repidő azt aksi csere!
1103...olyan sokkal nem konnyebb 0,3g/motor... igaz 4db esetén mar 1,2g
én raktam ra motorvédos leszállotalpat a 4db 2,4g... szoval csak 54g ez is
nem tudom elképzelni honnet lehet még 5-6 grammot lefaragni!?
talán fem es alu csavar helyett muanyagot használni de akkor meg torik mint ropi...
csatikkal raktam fel a VTX/AIO combot... lehetne direktbe forrasztani
talan itt is van 1-2 gramm minus.... aztan nehezebb kamerát használtam
itt is van akkor még minus 1 gramm.... meg lesz az....na nem gramm naculok.... holnap a reptetés megmutatja milyen lett!
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #61124 üzenetére
Ha a landing now -ot fennhagyta, szerinted mennyire fogja kalibrálni az OSD-t?
.
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #61097 üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #61071 üzenetére
Talan a vaz meg a propok, a tobbi nem hideg ugye. Moci sem melegszik annyira ha sok cellad van.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #61069 üzenetére
Pedig az elektronika (mocik, fc, vtx, etc) a hideget szereti.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #61067 üzenetére
Ez igaz, de akkor még meleg volt.
-
válasz
Peaceliker #60987 üzenetére
Az se elég nagy. Valami 1-2m2-es háló kéne, ami gombócban indul és 20-25m gyors repülés után pattan szét.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Peaceliker #60942 üzenetére
De komoly vagy
Eszembe se jutott.
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #60923 üzenetére
Kis géppel sem nézted?
-
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #60920 üzenetére
Megjött az Xlite nekem is, ahhoz is van LR és Multi modul is. Szépen lassan kivezetem ezeket az "egyéb" távokat. Milyen az Xlite, nem írtál róla eddig. Nekem jövő hétvégéig várnom kell, addigra érek haza.Azaz inkább 2 hét mire lesz vmi. A modulok még sehol, de jött egy kis marék frsky mini vevő, no meg a Beta FC-k már frsky vevővel jöttek. Te kaptál hozzá antennát? A modulokhoz elvileg nem írja hogy adnak, de oda van rakva a modul mellé. Van aki kapott és van aki nem. Jó lenne tudni, hogy mi a szitu, mert ha nincs, akkor rendelnék.
-
syler123
veterán
válasz
Peaceliker #60920 üzenetére
Van jobb, mert már van belőle v2
Az már hall sensoros. Pl itt nem írják hogy v2, de azt igen hogy hall gimbal.
100$ környékén megy, akkor érdemes azt venni és szerintem azt is fogom. Csak jobb lenne banggood-ról.
Megvan, itt kuponnal 100$, de áfa esélyes. Én még várok, de az tuti hogy kell.
-
ezoltan
tag
válasz
Peaceliker #60873 üzenetére
A mások által kérdésesnek mondott LS széria (alu shaft etc.) a Hawk-omban példásan teljesít.
Erőteljesek,határozottan kattannak egyik mágnestől a másikig,zéró kottyanás,csendes üzem.Az új RS II-kről csak jót olvastam/hallottam,erre beletrafáltam egy hibás darabba...
-
eper13
csendes tag
válasz
Peaceliker #60855 üzenetére
Szia!
Elvileg minden jól van beállítva!
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #60758 üzenetére
Szerintem lehet felfele is, és miért is ne lehetne? Azonos cellákkal annyit lehet egymásmellé rakni, amennyire szükség van, és nem is bonyolult. Talán már csináltam is.
Úgy kell felfogni, mintha ceruzaelemeket raksz páthuzamba. Mindig a negatívra kötsz pozitívot, aztán a két vége legyen egy plusz és egy mínusz (másképpen jön ki, akkor valamit elrontottál) és az az összeadott feszültségek kétpólusa. Ja, és ugye a balanszkábelek megfelelően leválasztva.
Köztes cellát is ki lehet szedni a sorból, csak ugye elég komplikált, mert össze vannak préselve is, és azt megbontani eléggé macerás, és lutri, mert van rá esély, hogy valamelyik celláról leszakad a fülecske, amivel egybe vannak kötve.
Arra mindenképp figyelj, hogy a közelben gyúlékony anyag ne legyen, esetlegesen tűzálló takaró, ha van sem árt, és poroltó. A kezed is időben kapd el, ha valami gebasz lenne! Jó, ha óvatos az ember ilyen produkciónál! -
Geller72
veterán
válasz
Peaceliker #60707 üzenetére
Van ott nekik kisebb, 0802-es mocival. És kijött az F4-es újabb FC is. És ahhoz egy újabb Z02-es kamera. Jöttek ki új propok, amik nem csak a 0703-as motorhoz, hanem a 8520-hoz is jó, vagy a 1020-hoz ha vkinek van még olyan verdája.Vannak ott új, ABS vázak is, érdekes verzió a 2x260-as akku bele, így lesz 2S a gép.
. De az sem semmi, hogy XT30-al van eleve 2S-es akku is hozzá. Én többek közt rendeltem 4-es, 40-es propot is.Az M80 is dobálja a propokat - eleve fos Eachine megint, ugyanazzal a problémával - így rátettem a Snapper 7 propjait most, de azok tartalékok, nem akarom elcseszni 8520-ra. Viszont cefetül fognak, elég őket leszedni. Megnézzük, "bétáéknak" milyen jók a propjaik. (is, mert FC is jön pár db, kammal). De legjobban a mtorokra leszek kíváncsi. Ezek már az új 0703-as BFPV motorok. Érdekel, hogy az S7 motorjaihoz képest milyenek. No meg az az FC is hogy milyen. Adott lesz minden az összehasonlítási alaphoz.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #60719 üzenetére
ez sem rossz szerintem
kis aio, igaz 4.4g, de 3k ért elnézem neki -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #60707 üzenetére
Néztem most vidit róla. Nem vmi vad szvsz
-
op9
aktív tag
válasz
Peaceliker #60675 üzenetére
Közben egy kedves fórumtárs is válaszolt privátban, és írta, hogy motoronként értendő a feltüntetett áramerősség, szóval tutira nem gond. Nem parázgatok, csak érteni szeretném.
De gondoltam is, hogy nem lehet baj, mert a videókban is ezzel az ESC-vel repkedtek 1103/KV10000 1535-ös propellerekkel.@vandor01:
a cél a videóban említett 75mm-es 2S whoop 1103/KV8000-es motorral, egyedül azt nem tudtam, hogy a 6A (10A) 1 motorra vonatkozik, vagy mind a 4-re összesen, ezért kérdeztem.Köszi a segítségeket, csak az egésznek a matematikai hátterét szerettem volna tudni, hogy hogyan érdemes számolni.
-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker #60675 üzenetére
Csak megerositeni tudom!
A normál motoroknal elég a 20/25A mint pl ez az ESC [link]
Itt van pl ez a motor... regi darab de occo [link]
Tesztelése: [link] 5"on 7,5A vesz fel a legdurvabb 6"-on is max 19A
feltételezem ha vmi ujabb nagyobb KV-es... es 5-6S-re is jo moci benyelhet tobbet!Szoval 20x20-as 20/25A ESC lefedi a 09xx-11xx-13xx-14xx-18xx-22xx-es alap motorokat!
visszaterve a kisebb gépekre whoopokra 1-2S-en
16x16-os méreten nincsen nagyobb mint 6/7A-es board!
20x20-as meret kb 10/12A kezdodik de ez csak a 90-100mm feletti whoopokba fér bele es már akar 11xx motorral!ha kis whoop a cél! 60-75mm?
akkor veszel egy ide ajanlott boardot 6-7A-val raakasztod a mocikat (06xx/07xx/08xx) azt gyerunk!ha combosabb whoop a cel 88/100/125mm akkor lehet kell vmi kisebb 20x20-as torony?
vagyis szerintem.....
-
op9
aktív tag
válasz
Peaceliker #60656 üzenetére
A linkelt videóban kb. 51g-os akkuval. 10000-en darabonként 46-ot tol lefelé. De mind a 4 neki valamiért csak 120, ami a 65%-a a maxnak, de még az is 2.3-as szorzó. Itt van egy táblázat,a hol nem a fika helyen szerepel.
Az enyém ha csak 80%-át tudja a 10000-nek (46 * 0,8 * 4), akkor 147g-ot kellene tolnia, ami majdnem 3-szorosa a súlyának.
Itt egy 10000-es példány. Nekem elégnek tűnik a 80%-a is, de majd meglátjuk, mindenesetre nem félek attól, hogy lassú lenne számomra.
Az a 6A 2S-sel tuti elegendő mögött milyen számítás húzódik meg? Mert szeretném érteni, hogy hogyan kell kiszámolni.Köszi!
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Peaceliker #60610 üzenetére
Végülis, ha úgysem megy messzire a gép felesleges a vevőn cserélni.
Más:
Levittem a gépet, és ihaj-csuhaj úgy ment, mint ahogy az elvárható tőle!
Persze én más vagyok, én hibázhatok
Felraktam egy fára kb 4 méter magasságban csimpaszkodott. Megtalálni is nehéz volt, mert elbújt a falevelek mögéArra jött egy kutyasétáltató, aki már többször odajött hozzám érdeklődni, és a kezében volt egy ~4 méteres husáng. Nem, nem a hátamon akarta szétverni, hanem annyit mondott "ezzel könnyen le lehet szedni". Szóval béke és nyugalom
Azért még vagy egy percet elszöszmötöltem, mire lecsalogattam -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #60606 üzenetére
Fekete gumizott anyagra gondoltam.
Pc háznak volt hasonló eleje az átment gyúrma állagú rágógumihoz hasonlóan tapadó zselébe, végén egy alaplappal el ajándékoztam.
Remélhetőleg ez nem ilyen lesz.Akksi nem izgat annyira melóval el vagyok havazva itthon is + kamerákat cserélgetem a whoopokon. 1-2 hétig le vagyok foglalva, addig csak megjön.
Csiptetős fogásra szeretnék átállni, mert precízebben tudok repülni vele, de gamepadosan is elvagyok.
Néztem, elvileg nem gáz úgy sem a táv, nagy kezem van. -
szacsee
nagyúr
válasz
Peaceliker #60604 üzenetére
Szintén zenész, de akksi alszik.
Remélem a gumiszerű bevonat nem egyhamar jön le a markolatról és idővel lesz kiegészítő bőven...
Amit várok:
-fém gimbal magasító ( de állítólag a többi taranisé is passzol rá, majd csekkolom)
- 18650 akksi kupak, vagy occón gyári, mert szerintem is kopni fog
- szilikon markolatvédő viszont jól jönne, de nincsenek nagy igényeim, mint Steele-nek. Sima fekete is megteszi nem kell hello kitty mintás -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #60588 üzenetére
Azt elfeljtettem írni, hogy ha esetleg úgy döntessz hogy kell és még nem vettél motort, akkor mindenképp dupla clipseset (zeeger gyűrű) érdemes, mert a többinek lejár a harangja. Illetve jöttek ki az egy clipses javított verziói, amik alul hegesztve vannak, felül meg a clips ül. Állítólag már azok is jók.
Én meg most a szemem álltal közvetített, 2 "képet" próbálom összekombinálni a fejemben a tegnapi koncert után.
Mert valahol tápcsati szakadásom van és azt még gyorsan ki kéne javítanom.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
Peaceliker #60558 üzenetére
Azóta próbálkoztam sok mindennel, kipróbáltam a soft mountolást is, de nekem semmi sem segített.
Nem vagyok profi, és túl sokféle motort sem próbáltam, de szerintem ezeknek nem annyira egészséges a hangja, és a BF-ben a gyrot is pörgetik rendesen, legalábbis a 4-ből kettő biztosan. Nem tudom, hogy ezeknek ilyeneknek kell-e lenniük, de a Furibee Q95 motorjai tuti nem vibráltak ennyire pláne újonnan. Szerintem reklamálok egyet a Gearbesten, aztán eladom őket, hátha 2 cellán nem vibrálnak annyira egy kisebb gépen és más tudja még használni őket.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #60584 üzenetére
Hát ha úgy nézzük, hogy tőlem mennyi pofont kaptak és még mennek, akkor én igen tartósnak nevezem. Igazából a kis súly miatt nem éri őket akkora erőhatás, teli gázon sem. A 250esen szinte naponta cseréltem/javitottam a motorokat, mert szinte egyből behaltak.
Videók alapján, most a 0603as mocikkal 2s-eznek. Asszem pl a rs0603asok is mennek 2s-en,de azt már én is hülyeségnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest