- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #56255 üzenetére
Beforrasztottad a kábelt vagy csak beakasztottad a kábelt? Utóbbival nekem sem akart felmenni.
Utána ráforrasztottam a kábeleket, de valamelyik pinek összeérhettek mert már nem is világított az FC
Utána leszedtem a cint, megint világított, vissza a kábeleket és utána ment a Flash. Konkrétan azt hittem vége van, de elég jól bírja ez a board.
1et még én is összerakok, ha már van board hozzá. Már csak motor kellene meg akku. Sokallom az amazonos akkuk árát 7500ft a 6db. De kénytelen leszek megvenni.
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #56253 üzenetére
0,2g? Akkor kukázom az egészet.
Amúgy kíváncsi lennék az alitude hold mennyire működik ezeknél a gépeknél, mert bent sokszor 1 magasságban repkedek.
Rendeltem még egy LST S2-őt, szerintem baromi jó kamera, 2090 Ft volt pontokkal
Vicc és benne van a VTX is. Hihetetlen.
Így utólag nem volt nagy vétel az FC. Konkrétan semmivel sem okosabb, mint a H67. Flashelni ígyis úgyis kell, a H67 meg szokott lenni 10$-ért és azért kapok motorokat és vázat is.
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #56207 üzenetére
Drága
Mármint ahhoz képest, hogy nekem 20$ volt a kamera meg a gép
Így tákolgatva fele annyiba kerül. Majd ha lesz megint h67 10$-ért akkor veszek még 1-et és akkor nem kell várni hogy hűljenek a motorok.
Kint is kipróbáltam, hát a szél viszi rendesen. Ez kizárlóalg bent re jó, gyári távval pláne.
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #56200 üzenetére
Az a baj hogy female-ből csak csatlakozó van, arra nem igen lehet kábelt forrasztani
Vagy arra forrasztottál?
Tehát veszek ilyen kábelt és vezetékes csatinak a kábel végére ráforrasztom a csatit (amire már ráköthető az akku)?
7$ a holy shit kategória. Akkor gyártok inkább magamnak.
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #56194 üzenetére
Köszi!
Mondjuk amazonról még sohasem vásároltam
És te azt ami töltőcsatlakozót adnak hozzá azt beforrasztottad a jelenlegi akkucsati helyére? Vagy gyártottál olyan kábelt, aminek az egyik oldala ilyen a másik olyan?
Ráadásul ilyen csatikat akkor vennem is kell, mert usb-vel sem tudom majd tölteni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #56192 üzenetére
FrSky Ultralight XM Receiver Up To 16CH, ez 1g-os.
(#56193) syler123:
A HV-t is töltheted 3,7-ig.
Ezek nagyon jók: GNB 6stücke 260mAh HV 1S LiPo Batterie 30C 3,8V LiHV für Tiny Whoop JST-PH 2,0 Powerwhoop mCPX Steckerszerk.: Amit találtál az 1.25-ös csatlakozós, szerintem nem érdemes olyat venni, mert tönkremegy a csatlakozó, jellemzően az ellenoldali. JST-PH2.0 jobb, strapabíróbb, több áram is kifér rajta.
-
dinamyte68
csendes tag
válasz
Saccco #56103 üzenetére
A távirányítón meg a telefonon adott gomb parancsra sem azt csinálja mint rég. Mintha megbolondult volna. Van egy másik drónom azt kidobták , egy napig esett rá és a távjára az eső. Egy napi szárítás után csinált hasonló dolgokat. De ez nem ázott sehol. Amúgy a talált meg jól működik.Az egy Overmax 7.1
-
dinamyte68
csendes tag
válasz
Saccco #56103 üzenetére
Köszönöm hogy foglakoztál velem!
Ezen nincs kalibrálás.
Bekapcs. Működött és kész
Ha elsódródott. lehetett korrigálni és megtartotta míg az akkut ki nem vetted.De most KO.
Telefonról sem működik. Pedig onnan is ment szépen.
Azért rendeltem új alaplapot. De semmit nem tudok amúgy a gépről csak ami a You- tube -n volt -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #55971 üzenetére
Igen, erre voltam kíváncsi. Köszönöm!
Rendeltem is egyet.....
Tök jó, hogy 8V-tól 16V-ig bármilyen áramforrásról tölthetek akár 6db 1S akksit kint a prérin is....
(Továbbgondolva: Csak megfelelő átalakító kérdése, és - elvileg - 1000mAh- ig tölthetek vele 2x3s, 3x2s, vagy 1x 4-5-5s akksikat is....) -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #55964 üzenetére
Félreértettél. Ismerem a szitut, nekem is ugyanez a kombóm van (csak nincs ilyen szép kasztnim hozzá: D )
En a másik kütyüre gondoltam, amit linkeltél. Mig az első egy passzív "elosztó " (durván ledegradálva), addig a második amit linkeltél, tulajdonképpen egy komplett töltő, ami ha megkapja a megfelelő betápot, képes önállóan feltölteni 1-6 X 1S akkukat.
Nemde???? -
törölt tag
válasz
Saccco #55934 üzenetére
És LOS változatban melyik ajánlott?
Bocsánat hogy ennyit kérdezek, csak még pontosan én sem döntöttem el, hogy milyet szeretnék. Aztán a végén az lesz, hogy teljesen mindegy, csak legyen minél olcsóbb, ha úgyis csak néha lesz eloveve szorakozasra.Illetve köszönöm az eddigi segítséged is.
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #55890 üzenetére
A flysky multiprotocol modulon kb nulla az antenna
Mindenesetre ha ingyenes a szállítás, akkor 1-et behúzok
Több is veszett már...
-
-
twine
veterán
válasz
Saccco #55742 üzenetére
Dehogy nézek,, lefelé biztos nem
Max fölfelé
Ma végre megjöttek a q6+-hoz is a kábelek... Egy Xt60/30 átalakítót gyorsan össze is forrasztottam ...Normális töltést kapnak végre a kis aksik...
Lassanként tényleg össze áll a cucc minden darabja...
Már csak idő kellene, hogy ki tudjak menni a helyi focipályara, mert szemüvegben, még itthon a fuck között nem nagyon mertem repülni...
Szokni kell ezt nekem még piszkosul...Eddig nyitott szájal szaladgáltam a f@szerdőben... Most már reménykedem némi örömben is...
Tiny whoop:
Nagyon rajta vagy ezen a dolgon . Te nem lettél szerelmes a rakonheli vázaiba?
Én mikor ezt a kategóriát nézegettem alig tudtam leküzdeni a vágyat hogy vegyek egyet... irgalmatlan jól néznek ki... Igaz, hogy meretukhoz képest horror mit kérnek értük,, de talán ebben a topicban "több is veszett már" ...
Egyszer még lehet hogy építek egy ilyen vazra egy kis mérges szunyogot, mert brutál tetszik... -
defy456
aktív tag
válasz
Saccco #55738 üzenetére
Ez nagyon szimpatikus dolog.
Akadna valaki aki megcsinálná nekem Bp. Környékén néhány sör vagy csoki vagy óradíj(vagy amit szeretne) fejében?
(Nem szeretnék várni 1 hónapot amíg megjön a cucc aztán még egy hetet amíg rájövök, hogy kell és ha szerencsém van akkor addig nem teszem tönkre) -
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #55606 üzenetére
Egy 3d nyomi tervem van ami jó, csak pla rideg és törik sajna. Ezért gondoltam ilyesmire. Igazából semmi extrát nem kell tudnia, lényeg annyi lenne hogy van egy pukli, aminek 4 sarka ki van húzva vízszintbe amibe 20x20mm re lehet fúrni m2 lyukat. Aio t meg bele lehet rakonyragasztani
Szerk : ez az alsó képen lévő pod csini. Igazából lehetne ilyen 45 fokban elforgatva, hogy a mostani "sarkok" ne elől - hátul és oldalt legyenek
Szerk2:
Igen, olyasmi ra -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #55508 üzenetére
Nagyon keresed azt az okot arra a bl gépre.
Mondjuk, az jobb lesz kintre.A boss, meg igazán bitangul néz ki.
Viszont azért kintre is jó ha van védelem...Hihetetlen amúgy ez a váz! Az elején mindenki fikázta, hogy milyen puha anyagból van. Én is ezt gondoltam mikor megvettem. De amit eddig túlélt nálam az nagyon durva!
Igaz mostanra már megadta magát pár helyen és szinte csak a takony tartja egyben. Rezeg, zörög, el van deformálódva, de még mindig repül.
Itt az új vaz is egy ideje, de amíg bírja én le nem cserélem. -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #55356 üzenetére
Update!
>>>>>>>>> Csak Saját felelősségre <<<<<<<<<
iSDT SC-608
Kalibráló menü előhívása:
- gomb-ot hosszan kell nyomni
- System information (az itt leírt PN számmal lehet kérni a feloldó kódot, SC-608-nál biztos, újabbaknál a következő menünél már a kód szerepel) Update: Megkaptam a kódot, elvileg szériaszámhoz való, de ha szeretnétek rápróbálni 7A363C0E[egy]F[egy][kettő].
- hosszan kell nyomni a gombot, amikor csippan el kell engedni, majd újra, összesen 3-szor
- Voltage calibration (akkut is kell csatlakoztatni)
- a kapott kódot be kell "pörgetni"- Itt elakadtam, mert nincs kódom...
- a beírt kódra hosszan kell nyomni a gombot és beugrik az új menü
- cellánként lehet a feszültséget módosítani ezredes pontossággal (van egy maximum érték, amivel el lehet tolni az értéket, úgy vettem észre, hogy több lépésben, illetve az össz fesz variálása után be lehet lőni)
- alul az össz feszültséget is lehet/kell kalibrálni
- legalul a back opcióval kilépAjánlom Joshua Bardwell kapcsolódó két videóját.
Az elsőben az ultimate megoldás, a másodikban rájön, hogy nem biztos az.
Szó van benne referencia feszültségről, kalibrálás pontosságról, stb.Ha nagyon elkalibráljátok, akkor rosszabb esetben kinyírja az akkukat, jobb esetben tűzeset is lehet!
>>>>>>>>> Csak Saját felelősségre <<<<<<<<<
A 2Warrior-ral frankón végig tudom zongorázni a csatornákat...Nem lehet, ha leveszem az akkukat kilép a kalibráló menüből.2-3 egymást követő kalibrálás után azokat az értékeket mutatja, amit a multimeterem. Így most annyira pontos, amennyire a multimeter az, illetve minden cellán végigpróbálva azonos értékeket ad.
A feszültségek 1S cellákat mutatnak (SC-608)
Sorakoznak a GNB-k a 2Warrior-ban (SC-608)
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #55447 üzenetére
Nem tudom ki hogy volt vele, de mivel én nagyon ki akartam próbálni szabadban 1s, 2s összerakott gépeket, tegnap kimentem reptetni.
Persze nem túl sok pozitív eredménnyel...
Már pakoltam össze, amikor a kezembe keveredett a kis whoop...
Gondoltam ezen már semmi nem múlik, úgyhogy beküldtem a légáramlatok intenzív kavalkádjába. És a legnagyobb meglepetésemre, szinte nem is zavarta a szél, alig kapott bele.
Széllel szemben is, ment mint a meszes! És ezek most csak a gyári motorok.
Éljen a whoop!(#55462) Allien:
Nem ugyanaz a két acro!
Sok tapasztalatom ugyan nincs a dologban. De amit észrevettem az az a logikus tény, hogy ha egy nem bf-ezhető acro-s gépet veszel, akkor a gyártó álltal beállított értékek állnak csak a rendelkezésedre.
Illetve vannak olyan esetek, ahol ezen értékeket lehet variálni. Pl. az xk x100 is álligatható az x7-es távval (nem próbáltam, nem tudom milyen mértékben). A másik példa a BetaFPV LITE fc, amit a whoop-omba használok. Ez is tud acro-t, de a tengely körüli forgásokat ez is lassan hajtja végre. És nem tudok rajta változtatni (gyárilag, mert gyakorlatilag meghackelték a rendszert és előre gyártanak repmódokat, úgy mint a telefonnál a rom-okat).
De acro repülésre/tanulásra/nem freestyle-ra megfelelő a gyári acro is. Mondom mindezt úgy, hogy én is még csak kapizsgálom.
Racereknél többször olvastam már, hogy jó a gyárilag beállított acro is...(#55478) KisApám:
Pl. Eachine e013 -
twine
veterán
-
defy456
aktív tag
válasz
Saccco #55374 üzenetére
Egy előző beszélgetésre visszatérve az akksikhoz.
A gyári akksival(e011) másfél-2 perc között repül.
Találtam otthon egy 150mah 30c-s akksit. Na azzal nagyon jól repül, úgy ahogy az elején elképzeltem. Nagyon jól megy és vagy 1 percel tovább bírja mint a 260-as gyári. Óriási a különbség. Elég fura...
Ha ezt tudom akkor nem 260 45c-s pakkot rendelek, hanem 150 45 c-set. -
stefi81
tag
válasz
Saccco #55359 üzenetére
Én a q6-nál felraktam a legújabb fw-t, de csak a venti ment állandóan.
Egyébként a pontosság beállításnál szerintem a legfontosabb, hogy egyformák legyenek a cella közötti feszültségek és erre bármilyen multiméter jó lehet.
Nekem is csak a HV lipo miatt kellett kalibrálni a isdt-t, viszont a skyrc s60 gyárilag is pontosan van belőve, de ezt mondák mások is, hogy isdt-re kell egy kis időt szánni. Az isdt olyan mint a régi Dacia. -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #55356 üzenetére
Hmmm......
Azt hiszem kell csinálni egy DIY update toolt... az SC-608-hoz és feltenni a legújabb szoftvert...
SC-608 V2.1.0.15
1. Fix capacity measurement problem.
2. Optimize discharge and storage algorithms.
3, Modify charging control algorithm.
4, Enhance communication reliability.
5, Modify the implementation for voltage calibration.
6, Optimize balance charging performance.Az 5. pont miatt, hátha nem kell a kód többé.
-
kriszbon
őstag
válasz
Saccco #55248 üzenetére
Ha most a gyárit használod rajta, az LHCP antenna, és ha a gépen nem LHCP van hanem RHCP akkor is lehet vacak a vétel.
De egyébként az a gyári antenna fajta nem éppen a legjobb még azonos antennák esetén sem, bár 200+méter azért van azzal is.A Pagoda antennákat én is sokat nézegetem, de még nem sikerült döntésre jutnom hogy vegyek vagy ne vegyek belőlük.
Lehet az lesz hogy úgy is csak egyszer élünk hát próbáljuk meg ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest