- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
Igen, sok dolgot kihagytam, mert nem akartam túl bőre a szöveget, ami így is terjedelmesebb lett.
Szóval, egy gyereknapi rendezvényről volt szó a helyszín tekintetében, ahol megjegyeztem már korábban is, hogy vagy valami drón kóvályog a terület felett, vagy lufit eregetnek. Azt hiszem ennél nem is kell több az RTH sikertelenségéhez. De akár madarak is beleszólhatnak a végkifejletbe (szerintem). És ez egy lakótelep felett történt, ahol rengeteg gyerek volt, de, ha nincs gyereknap is vannak emberek mindenfelé, ahova nem tartom jó ötletnek lezuhanni. És itt jön az, hogy nem figyeli mi történik, csak nagyképűen várja a gép érkezését...
Baj esetén adott pillanatban nem tud mit tenni, de legalább picivel gyorsabban tud cselekedni ahelyett, hogy csak várná a gépet, ami lehet csak 4-5, vagy akár 10 perc múlva érkezik.
Valószínűleg előbb, vagy utóbb beállítom én is az RTH-t, de sokat változott a reptetési stílusom, és nem is megyek túl messzire, és kerülöm az olyan helyzetet, hogy alkalmaznom kelljen, és inkább disarmolok.
Mellesleg akihez odamentem mesélt furább dolgot is, de nem pletykálok el mindent, pedig eszelős dolgot csinált. Leginkább azzal van bajom, hogy olyan területekre repül, ami nekem egyáltalán nem is mozgatná meg a fantáziám. És ugyan ez elmondható egy raceres srácról is, aki szintén lakott terület fölé repült be, és zuhant be kertbe. Tegnap én is felküldtem a gépet 350 métere, de egyértelműen látszik a felvételből is, hogy probléma esetén sem okoztam volna veszélyeztetést. eleve úgy emelkedtem, hogy folyamatosan forogtam és néztem a légteret, és a lent zajló eseményeket. De egy lakótelep felett... -
F.E.K..
senior tag
Eddig is így volt, ha valaki értelmesen reptetett azt ritkán piszkálták. Nyilván volt aki kiérdemelte, de a többség értelmesen csinálja szerencsére ma is.
Pont ma volt egy beszélgetésem egy egyetemi oktatóval, aki szerint roppant veszélyesek, elvégre egy pár száz dolláros drónnal az utasszállító repülőgépek is "leszedhetőek".
Igyekeztem érvelni hogy erre azért meglehetősen kicsi az esély (nem nulla valóban, de igen-igen kicsi), talán egy embert sikerült elgondolkoztatnom. A közvélemény szerint viszont ugye minden drón közveszélyes, és amúgy is csak a betöréshez használják felderítésre meg kukkolásra!
Kellenek szabályok, de nem ész nélkül meghozva, remélhetőleg a végleges formánál segít majd pár olyan is aki látott már ilyen gépeket közelről is, és nem egy teljesen életszerűtlen valami fog születni a végén.
-
vandor01
senior tag
na es a user kezi konyv ami ahhoz kell hogy berofffentsd ezt kis fost? belefert a kukaba? mert nagy es vastag tobbkotetes szuksegeltetik hozza! revay... azaz whoopy nagy lexikon
nagyon gizdaul nezki! lesz ra tabori tunng is?
vagy gall hengerfej esetleg havassy vez tengo? zsugoritott hengerfej???
vagy ez mar maga a tuning.... a 125ccm.es simson 5 sebes váltoval? -
-
syler123
veterán
A config.h-t nem szerkesztgetted? Ha letöltöd a firmware-emet újból és a config.h-t szerkesztve újból megcsinálod, hogy a
#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY_AUTOBIND
és a
//#define USE_STOCK_TX
legyen kiválasztva.az #define ARMING CHAN_ON legyen. Esetleg ha feltöltöd a config.h-t akkor belenézek, de egyszerűbb ha újra letöltöd az enyémet, mert az tuti jó.
-
Saccco
nagyúr
Közben kikerestem, hogy hova rakja a hex file-t, amit stlink utility-vel fel tudsz rakni.
Ebben a könyvtárban:
\E011-BWHOOP-H8-Silverware-master\NFE_Silverware-master\Silverware\Objects\
Ha világít és nem villog, akkor van kapcsolat. Már csak élesíteni kell.
Chan_5-öt kell kapcsolni a Toy tx-en az a rates gomb. A jobb vagy a bal gomb elől. Ne lepődj meg, de forogni fognak a motorok.Lassú voltam.
Előbb próbáld meg a rates gombot, tényleg nehogy meglépjen.
Mondjuk, ha kikapcsolod a távot, akkor lepottyan. -
syler123
veterán
Nincs armolva, csak annyi lesz a gond:
Erre javítsd ki, amit küldtem, ott nem ez van, hanem valami csatorna.
#define ARMING CHAN_ONUtána ctrl + s, utána buld target, majd flash firmware.
Ez azt jelenti hogy mindig armolva van. De fogd a gépet nehogy elszökjön, nekem nem stock tx van, nem tudom azzal hogy viselkedik.
-
syler123
veterán
Huh, most nézem hogy gyári távot használsz.
Csak 8mb de nagyon lassan tölti fel. Szóval...
LinkNFE_Silverware-master\Silverware\Silverware projektfilet megnyitod.
Annyit változtass, hogy...
#define USE_STOCK_TX
Ez legyen kiválasztva, a többi kikommentelveValamint a csatornáknál az arming legyen:
#define ARMING CHAN_ON
Tedd fel amit linkeltem és próbáld ki hogy ad-e életjelet, rossz firmware-el nekem is volt hasonló panaszom, mint neked.
-
twine
veterán
És közben mutatom,hogy ilyen szépen felmegy
Utána lehúzom az aksit majd a gépet az St linkrol,vissza dugom a gépre az aksit,és kuka a gép...nem világít.. -
Saccco
nagyúr
Próbáld újra ráhúzni, hátha valami hiba volt csak. Nekem is volt már, hogy se kép se hangra tettem.
Itt:
#define BWHOOP // <- ez legyen az aktív
//#define E011
//#define H8mini_blue_board
//#define Alienwhoop_ZERO// *************Radio protocol selection
// *************select only one
//#define RX_SBUS
//#define RX_CRSF //Requires tbs firmware v2.88 or newer for failsafe to operate properly
//#define RX_DSMX_2048
//#define RX_DSM2_1024
//#define RX_NRF24_BAYANG_TELEMETRY
//#define RX_BAYANG_PROTOCOL_BLE_BEACON
#define RX_BAYANG_PROTOCOL_TELEMETRY_AUTOBIND // <- ez
// *************Transmitter Type Selection
#define USE_STOCK_TX // <- ez
//#define USE_DEVO
//#define USE_MULTIHa esetleg beindul és csak pörög, akkor a jobb karon FEL-LE-FEL és utána LE-LE-LE. Ezzel átállítod props in-re, mert nem azzal indul.
szerk.: Elképzelhető, hogy LEVEL módba, csak a kódból lehet stock tx mellett betenni, ne lepődj meg, ha össze vissza megy, elképzelhető, hogy ACRO-ban indul.
szerk.2: Gratulálok, hogy viszonylag kis stresszel bejutottál a hack ezen szintjére.
szerk.3: Jól rémlett, ezt engedélyezd:
// *************start in level mode for toy tx.
#define AUX1_START_ON -
Saccco
nagyúr
Az is fontos, amit -Ronnie- írt, ha nem megy, akkor mindent be kell zárni. Egyszer kell csak összehozni, aztán megy.
Az utóbbi időben többször olvastam a nem megy témát, azon gondolkodtam, hogy van még bontatlan b03 lapom, letesztelem azzal megy-e.
Egyébként NFE pl. nem forraszt semmit, 3 tűs megoldással csinálja. -
-Ronnie-
csendes tag
ST link-> B03 -> akku a sorrend. A legfrissebb stlink fw-el nekem spec nem működött, vissza kellett tenni a régit. Ettől függetlenül random ledobálja és nem tudsz csatlakozni, olyankor USB-ből ki, ST utility progiból is kilép, majd vissza. Múlt hétvégén szívtam vele jó sokat...
-
Saccco
nagyúr
Azon gondolkozok, hogy mi lehet:
- driver hiba
- túl friss st-link fw
- nem jó sorrendben vannak a kábelek a lapon
- nem jó sorrendben csatlakoztatod az akkut, kábelt (pl. Előbb a gépre aztán akku, előbb akku aztán gépre, stb. )
- valami használja az USB-t, akár egy webkamera is lehetÜresen próbáltad az st-link-et csatlakoztatni?
Szerk.: lehet downgrade-lni az st-link-et.
-
syler123
veterán
Nem értem miért kellett frissíteni az ST-Link-et, lehet pont azért nem megy. Vagy előtte is próbáltad?
Annyi tuti, ha ezekkel szívsz, akkor a zero-val is fogsz, mert ott még időre is kell ezt eljátszanod, mert ibus módban ugyanazokat a vezetékeket használja a board a receiverhez, mint a flasheléshez
így 1-2 sec-et hagy a flasheléshez, utána az ibus használja azt a részt.Nekem mondjuk asztali géppel nem megy, csak Win7-es régi laptoppal. Keil-es flash már megy, de a nyitása a boardnak ST Link Utility-vel csak laptopon ment Win7-el.
-
fape
senior tag
A hivatalos wikiben nézted már? Ott van how to videó is. Nagyon régen amikor még a floureon h101-gyel játszadoztam akkor tényleg csak ennyi volt. Mindent összedug és kattint és örül. Bár mint ha itt is küzdeni kellett volna az stlinker driverral.
-
Saccco
nagyúr
Próbáld downgrade-lni az stlink-et.
Esetleg a pin-ek rossz sorrendben vannak.
Vagy rossz sorrendben dugod rá a kábelt és akkut.
Vagy kell neki az 5v az usb felől vagy éppen nem kell. -
-
vandor01
senior tag
ja most jo áron van FrSky Taranis X-LITE 93ejro
-
vandor01
senior tag
akkor feltoltodik 4.35-re..... szerintem semmi rogton toltes utan repuld is ki azaz merisd le...tuti jobban fog hasitani a whoop viszont a lipo elettartama le fog rovidulni a HV aksik sem arrol hiresek hogy 50ciklus utan is ugyanugy teljesitenek.... sajnos gyorsabban faradnak mint sima tarsai... kb ez lesz a sima lipoval is ha HV-re toltod.... sot lehet mar 20 ciklus utan elgyengul... ha sokat repulsz 3 havonta uj garnitura aksi kell hogy az erzes folyamatos legyen
"Az érzés amire várok, az valszeg a HV aksikkal jön meg,,,,amikor azok táplálják meg a 19KKV-t valszeg akkor fogom azt érezni, amit szeretnék "
-
twine
veterán
Hogy idézzem magamat:
"Az érzés amire várok, az valszeg a HV aksikkal jön meg,,,,amikor azok táplálják meg a 19KKV-t valszeg akkor fogom azt érezni, amit szeretnék "Szóval repülni még nem tudtam velük, mert egyetlen JST-Ph2 csatlakozó van a házban, az pedig a Boldclash gyári USB-s töltő végén lóg, és nincs szívem szétvágni, a további csatlakozók pedig uton vannak felém,,,
DE,,,azért "kézben" kipróbáltam az uj HV aksikkal a 19KKv motorokkal a gépet...Nnnna ez lesz az....
gyári lipo, aztán HV, cserélgetve,hogy érezzem a különbséget...,,gázfröccsözve, és fülig szaladt a mosoly az arcomon....
Nagyon várom, hogy megérkezzen a csatlakozó csomag,,,
Pfffff ég és föld a különbség a gyári B03pro, és a 19KKV+HV aksis szett között....
pedig e010 után a gyári B03pro szett is egész fürgének tűnt.....na de így "upgradelve" elég "komoly" kis lódarázs lett belőleBETAFPV vázra sehogy sem jó a Boldclash board
a board aksi csatlakozója is utban van.....ez a kettő együtt ugy sz@r ahogy van,,,,
Olyan szinten kellene szétberhelni a vázat, hogy annak meg már semmi értelme....
uh, egy ideig lepihentetem ezt a vázat, amig el nem döntöm tényleg megveszem e ra a ZER0-t... -
vandor01
senior tag
lehet a kukabol kivett pufi 2S is jo lesz még a whoopokat tolteni!!??
pedig ez a legkiralyabb dolog a whoopba van 2x6 garnitura aksid azt kimesz reptetni es terepen nagy aksirol tolod a kicsikbe es kozben repkedhetsz.... faszentos feecsor! en sose hasznaltam 8-10 toltott aksi elég a jatekhoz... de lattam a talalkozokon az asztalokon dolgoznak a hasonlo megoldasok foleg ha nincs 220!
-
F.E.K..
senior tag
Ismerős
Kell egy olcsó fpv.. ok, e013 teljes pack, csak 60$. Jó, de akkor már cseréljünk antennát a szemüvegen, legyen tartalék motor... hm, akkor már 716-os motor, de akkor ugye másik váz is kell (mondjuk az eleve nem árt
), meg akkor már nagyobb akkuk.... hát, nem 60$ lett a vége
Ez egy ilyen hobbi
-
SpydeR3412
aktív tag
Nálam úgy volt tavaly, hogy tavasszal összeálltak a f@sza kefés gépek és annyira megszerettem, hogy azzal toltam kint is. Nem volt rossz, de nem volt elég erős, akkor már kefe nélküli kellett . Az már jó volt kint is, bírta a "Freestyle"-t is, de őszre megjelentek a 2s gépek. Akkor meg az kellett, mert sokkal jobb. Most a 3-4s-ek vannak, most már az is kell (szerencsére azt egy átépítéssel megoldom).
-
ezoltan
tag
A megpróbáltatásaid kb tényleg egy véget nem érő “kibeszélősóra” emlékeztetnek.
Félre ne értsd,nem rosszindulatból mondom,sőt,engem kifejezetten szórakoztat,színesíti a topikot.A kis dájtón is maga volt a kánaán kezdetben,az utolsó telemetriás fícsörig mindent akartál hogy fusson,tudjuk,mi lett a kálvária vége(már aki követi a sorozatot
)..Ennek a vúp-témának meg úgy mentél neki hogy megveszed és használod,ennyi.
Ilyen ebben a hobbiban nincs,ezt el kell fogadnod.Esetleg egy Dji topikban hellyel-közzel helytáll ez az elképzelés,de itt...De tényleg no offense,én bírom ahogy lelkesedsz.
-
vandor01
senior tag
occo occo occo .... csak mire összeáll az a konfiguracio ami megfelel (ez azert személy fuggo kinek mi ami megfelelo) addig ki kell probálni 2-3-4-5 variaciot azt igy a vegen a "dragasagom" lesz
a legrosszab mire osszeáll már tul is lepett rajta az ember mert mááásikat akar
azt kezdodik elolrol
itt van pl a whoop ennek is mar annyi variacioja van a 716 tol a 125mm-es 1103 1104-es notorig!!?? gyozze az ember kovetni es kiválasztani mi a számára a megfelelő???
a sok átfedés miatt a GT90-esed ma már akar lehetne whoop is! -
Egy-két
tag
Ragasztó pisztoly mindig jó
ha a boardon lévő csavar helyénél nem tudod felfogatni, akkor nyomsz egy pöttyöt a ragasztópisztolyból a másik helyre ahol érintkezik a boarddal, ne aggódj, meg fogna tartani.
Itt egy fotó az én whoopomról, nos hát ebben 0 csavar van használva, mindent a ragasztó pisztoly fog. -
AMDaZERG_1
senior tag
Ez elég rossz gondolat volt...
Még, ha a kuka nem is ég ki a szemetes autóban daráláskor még vígan kigyulladhat, és a szemetes autóban lévő egész szemét lángra kap, majd az autó is... Bocs, de ez a legnagyobb butaság, ha benne hagyod.
Ajánlott az RC hobbisok számára egy merítő egység megléte is az ilyen esetekre. Én gránitkővel csaptam szét egy beteg akkut, de szerintem, ha teheted a kukában ne hagyd! -
syler123
veterán
Kösd ki ahhoz a nagy kőhöz és lőj bele légpuskával. Elég nagy akku, gondolom eltalálod. De ezt csak akkor ha a közelben nincs semmi éghető. Nekem még nem volt ilyen szitu
Amúgy ne hallgass rám, majd a többiek megmondják a tutit, elvileg csak le kellene meríteni nullára.
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
A ZER0 egy végletekig kihegyezett prémium alkatrészekből álló alaplap. Nincsen beépített vevője. A vevőt például a korábbi játék távokból szokás kiszedni majd erre ráforrasztani.
A generációs ugrása brutális F4 alaplap a játék F0*-hoz képest. Egy rendes távirányító hiányában ezzel nem érdemes szerintem foglalkozni.Tény, hogy ránézni is jó...
A silverware-be is akkor fogj bele, ha érzed magadban az erőt.
*ui.: Pongyolán fogalmazva a silverware kb. +1-2F-et ad.
-
vandor01
senior tag
tisztán kell látni nem pedig lilakodossen
ez egy hobby! csinaljuk es ha van zse ha niincs de akkor is feszegetjuk a hatarokat a sajatot a kinait.... na ugye minketto hasonlo mi hulyek vagyunk hibazunk a kinaiak meg suron szart gyartanak
de ez akkor is egy hobby jatszunk probálkozunk.... azt a vegen nem jön össze? nem az lesz hogy "Ezt érezni kell" vagy nem vagyunk 1formak kinek mi az érezni? vki nek elég az e11 raultet egy kamerat vesz egy 30 ejros szemcsit azt erzi is!.... valakinek tobb kell hogy erezze vagy a fejlodes folyaman mindig egy kicsit tobb kell hogy erezze! akkor van gáz ha tobbet gondolt mint amit erzettde ez egy hobby... ha toke tele az embernek es ideje sincs mar ra es mar az erzes sem jon???? akkor:
lesz lomtalanitas
el lehet ajandekozni
el lehet adni is!a lenyeg, hogy elvezzuk erezzuk ki ki mit es mennyit es mennyiert!?
mindenki talalja meg a maga egyensullyat -
SpydeR3412
aktív tag
Én los-ban nem repülök egyáltalán, de gondolom ugyanazok az előnyök, mint fpv-ben.
Stabil alatt azt értem, hogy stabil.Pontosabban csinálja, amit szeretnél. Meg a flipnél is van vmi rásegítés, de elmagyarázni nem tudom pontosan. Ezt érezni kell.
Ha még jobbat szeretnél, akkor meg zer0 kell. De az az fc meg magában drágább, mint az egész géped. Viszont azzal hatalmas élmény repülni. -
SpydeR3412
aktív tag
Az eredeti sw firmware sokkal stabilabb, mint a gyártók általi és azt kényelmesen lehet irányítani a gyári távval.
Mérd le mekkora a b03 tápkábele, akkora kell (fejből nem tudom, kb 5cm lehet).
3 felé aksi létezik hosszúkásból: kanóc nélküli (pl. Charsoon), rövid kanócos (pl. Eachine), hosszú kanócos (pl. Uarav).
Kábel nélküli: a gyári méretű tápcsatit szépen lehet beledugni, nem lóg a végén sok kábel.
Hosszú kábeles: Így már túl sok a 2 kábel hossza, ezt a fajtát fordítva szoktam bedugni a tartóba és akkor pont kiadja a méretet.
Rövid kábeles: ha simán teszed be az aksit, elég sok kábel marad hátul, de még elmegy. Főleg mivel pont akkora, hogy fordítva meg nem lehet összedugni. -
Saccco
nagyúr
Ahogy syler123 írta bőven jó az olcsó ali-s.
Viszont ez a rész már forrasztást, türelmet és némi számítógépes ismeretet kíván.
1. Csatlakoztatni kell a gépre a programozót.
2. Telepíteni kell 1-2 programot.
3. Forráskódot kell fordítani.
4. Flash-elni.Bár a 2-3. más által létrehozott verzióban is megy. Volt akinek adtam ilyet, mármint flash-elhető kész állományt.
Ha távot nem szeretnél cserélni, akkor az NFE verziót lejjebb kell húzni vagy az eredeti sima Silverware-t kell telepíteni. Utóbbi nem annyira aggresszív a gyári távval is terelgethető. -
syler123
veterán
Én az olcsó alissal programoztam, sosem volt vele gond. Ettől még nálad lehet, szóval... utólagos reklamációt nem fogadok el
Amúgy szebben repül a gép. Jó az nfe firmware.
-
Saccco
nagyúr
Kontrollert nem kell venni. Csak másik szoftver kell rá. A nagyobb propellerek miatt megváltozik a viselkedés.
Mondjuk, ha a gyári cuccokat átrakod, értem ez alatt a propellert is, akkor elvileg működnie kell.
-------------------------------------------------------------
Más:
Tegnap szembesültem vele, hogy az NFE SW már props out módban indul.
Vicces volt, ahogy pörgött a gép körbe felszállás után.
Szerencsére egy fel-le-fel aztán le-le-le megoldja a gondot. -
vandor01
senior tag
akinek nem volt es nincs is gyerekszobája az kinabol rendel gyerekjatékot
az ilyen H8 mini E11/E10 vagy H31 viszonylataban meg érdemes odafigyelni ha mar szetszeded hogy az antennak HA van antenna a TAV ban a gépben??? akkor ezeket ha lehet kivezetni kivulre es ha nincs nagyon utban akar fuggobe állitani! megduplazhatja vagy triplazhatja a hatotavot! de legalabb is ugyanazaon a tavolsagon sokkal biztosabb lehet a jel!... hajra!!!
-
SpydeR3412
aktív tag
Én sem foglalkoznék vele, főleg ha van tartalék.
Viszont a bc-nek jó a supportja, nagy eséllyel küldenek újat.Nekem amúgy még mindig több évet mennek a kefés motorjaim, napi használat mellett is. Olyan van hogy néhány év alatt elgyengül, de hogy tönkre menne az kb 100/3db.
-
Markizmark
addikt
Ez a bütyök olcsóbb, mint egy E011, mitől lenne kevésbé kínai "mocsok"?
A fekete E011 váza majdnem olyan, mintha gumi lenne, az E010 váza sokkal ridegebb.
Az tényleg jól hangzik, hogy mókolás nélkül lehet rá építgetni ezt-azt, de abban mi a buli?
Persze kinek mi... én személy szerint egészen megszerettem a mókolást.
A motorok meg ... nekem CW és CCW is van 3-3 tartalék és úton van egy komplett E011 is, csak hogy legyen mindenből tartalék.
Szerintem ezeket a mocikat tízesével kell rendelni, az egyik pl 10 perc után megmurdelt egy koppanás után. Garanciával vesződni meglátásom szerint nem érdemes, rendelj egy köteg motort és kész, úgyis kelleni fog. -
twine
veterán
nahh megjött a Boldclash szett (amit az előző hsz-ban "képesítettem" amire most válaszoltam)
Jópofa...első pillanatban kicsit elkeseredtem, mert pont ugyanolyan kis kínai "mocskot" kaptam mint bármlyik e010-011 személyében...(a váz semmivel sem minőségibb mint az e010-é,,a kontroller jobb karja furcsán mozog fel le,ami irányitás közben egy kis "pattanást" eredményez random időben, és irányokban)
Aztán átértékeltem, és rájöttem, mitől is lenne más ez!? hiszen ugyanolyan kis játék mint azok, azzal a különbséggel ami meg is fogott a Boldclash-ben...építettek rá "brandet"...lehet "programozni", lehet hozzá mókolás nélküli cuccokat venni....egységcsomagokat, stb....
Egyszóval mindazt, amiért mellette döntöttem...szóval....tetszik...repül...és ennyiViszont úgy érkezett 0km-es korában, hogy furcsán "csapágyas" a hangja,,kiderült az egyik motor "recseg" kézi hajtás közben is,,,repülés közben pedig forrósodik, de mint az állat!
Kérdés...:
-Foglalkozzak szerintetek garanciával? és ha igen, ezt a honlapjukon lehet megtenni? még meg sem néztem
-Vagy mivel amugy is rendeltem pót motort ,cseréljem ki, és ne rágcsáljam a sz@rt?Ti mit tennétek a helyemben?
Intéztetek már "motor garanciát" Boldclashnél?
Köszönettela a válaszokért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Welock Touch 51
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged